Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve 30 CHP Milletvekili Nevşehir’de basın toplantısı gerçekleştirdi

SİYASET 25.11.2021 - 11:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve 30 CHP Milletvekili Nevşehir’de basın toplantısı gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve beraberindeki 30 Milletvekili Nevşehir'de basın toplantısı gerçekleştirdi.
  Açılış konuşmasını yapan CHP Nevşehir il başkanı Kamil Gülmez ; ‘’Nevşehir Cumhuriyet Halk Partisi olarak köylerde, kasabalarda ve il merkezinde sürekli olarak halkımızla beraberiz, ürmek için gayret göstermeniz’’ dedi.   CHP Nevşehir Milletvekili Sarıaslan; ‘’ Nevşehir’in sorunlarını Meclis’te defalarca dile getirdim. Nevşehirimizin sanayide hâla doğalgazı yok. Acıgöl, Derinkuyu ve Hacıbektaş ilçelerimizde de doğalgaz yok.  Nevşehir halkı da 20 yıldır, bu son dönem hariç AK Partiden hep üç milletvekili gönderir meclise. Ama buna rağmen Nevşehir'e bir tane hizmet yapılmamıştır. Bence bunun nedeni de şu, biz yatırım yapsak ta, hizmet etsekte etmesekte Nevşehir halkı bize oy veriyor. Bizde başka yerlere yatırım yapalım diyorlar’’ dedi.   AK Parti iktidarını ekonomik politikaları üzerinden eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ise; "Genel Başkanımızın talimatıyla Milletvekillerimiz ve örgütümüzle birlikte sizlerle bir aradayız. Önceki ziyaretlerimizde esnafımızı, sanayicilerimizi, çiftçilerimizi, STK'larımızı ziyaret etmiş ve dinlemiştik. Bugün bütün milletvekili arkadaşlarımız Nevşehir'in bütün ilçelerine dağılarak oralardaki vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyecekler. Güzel Türkiye'miz ekonomik anlamda maalesef tam bir yangın yeri. Ve Nevşehirlilerde bu yangını mutfaklarında ve her yerde hissediyorlar. Türk Lirası dünyadaki bütün paralar karşısında değer kaybediyor. Öyle bir durumdayız ki güneş görmüş kar gibi paramız var. Bunu herkes görüyor ve hissediyor. Tek görmeyen AK Parti iktidarı. Bu millete buhran yatıyorsunuz diyoruz. Çözüm önerilerimize de aylardır, yıllardır anlatıyoruz. O koltuklarda AK Partililerin oturmaya devam etmesinin Türkiye'yi savurduğunu, Türkiye'yi yönetemediklerini de her fırsata söylüyoruz" diye konuştu.     Toplantıda sonrası Nevşehir'de CHP bünyesine kattılan genç avukatlara rozetleri Genel başkan yardımcısı Ahmet Akın tarafından takıldı. Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.  
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve beraberindeki 30 Milletvekili Nevşehir'de basın toplantısı gerçekleştirdi.

 

Açılış konuşmasını yapan CHP Nevşehir il başkanı Kamil Gülmez ; ‘’Nevşehir Cumhuriyet Halk Partisi olarak köylerde, kasabalarda ve il merkezinde sürekli olarak halkımızla beraberiz, ürmek için gayret göstermeniz’’ dedi.

 

CHP Nevşehir Milletvekili Sarıaslan; ‘’ Nevşehir’in sorunlarını Meclis’te defalarca dile getirdim. Nevşehirimizin sanayide hâla doğalgazı yok. Acıgöl, Derinkuyu ve Hacıbektaş ilçelerimizde de doğalgaz yok.  Nevşehir halkı da 20 yıldır, bu son dönem hariç AK Partiden hep üç milletvekili gönderir meclise. Ama buna rağmen Nevşehir'e bir tane hizmet yapılmamıştır. Bence bunun nedeni de şu, biz yatırım yapsak ta, hizmet etsekte etmesekte Nevşehir halkı bize oy veriyor. Bizde başka yerlere yatırım yapalım diyorlar’’ dedi.

 

AK Parti iktidarını ekonomik politikaları üzerinden eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ise; "Genel Başkanımızın talimatıyla Milletvekillerimiz ve örgütümüzle birlikte sizlerle bir aradayız. Önceki ziyaretlerimizde esnafımızı, sanayicilerimizi, çiftçilerimizi, STK'larımızı ziyaret etmiş ve dinlemiştik. Bugün bütün milletvekili arkadaşlarımız Nevşehir'in bütün ilçelerine dağılarak oralardaki vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyecekler. Güzel Türkiye'miz ekonomik anlamda maalesef tam bir yangın yeri. Ve Nevşehirlilerde bu yangını mutfaklarında ve her yerde hissediyorlar. Türk Lirası dünyadaki bütün paralar karşısında değer kaybediyor. Öyle bir durumdayız ki güneş görmüş kar gibi paramız var. Bunu herkes görüyor ve hissediyor. Tek görmeyen AK Parti iktidarı. Bu millete buhran yatıyorsunuz diyoruz. Çözüm önerilerimize de aylardır, yıllardır anlatıyoruz. O koltuklarda AK Partililerin oturmaya devam etmesinin Türkiye'yi savurduğunu, Türkiye'yi yönetemediklerini de her fırsata söylüyoruz" diye konuştu.  

 

Toplantıda sonrası Nevşehir'de CHP bünyesine kattılan genç avukatlara rozetleri Genel başkan yardımcısı Ahmet Akın tarafından takıldı. Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.