Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Avanos Belediyesini ziyaret etti

SİYASET 16.08.2019 - 18:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Avanos Belediyesini ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avanos Belediyesi’ni ziyaret etti.
  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler CHP’li Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ı ziyaret etti.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Avanos Belediyesi önünde CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ve çok sayıda partili karşıladı. Karşılama sonrasında Avanos Belediyesi başkanlın makamına çıkan Kemal Kılıçdaroğlu’na burada Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş çalışmaları hakkında bilgiler verirken kendisinin öğrenci iken oturduğu belediye başkanlığına 31 Mart seçimlerinin ardından ikinci kez oturduğunu veaslında ikinci dönemi olduğunu söylemesi üzerine odada bulunanların gülümsemesine neden oldu.   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra ise Avanos Belediyesi’nden ayrılarak Gülşehir’de İl Başkanları ile düzenlenecek olan akşam yemeğine katılmak üzere ilçeye hareket etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avanos Belediyesi’ni ziyaret etti.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler CHP’li Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ı ziyaret etti.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Avanos Belediyesi önünde CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ve çok sayıda partili karşıladı. Karşılama sonrasında Avanos Belediyesi başkanlın makamına çıkan Kemal Kılıçdaroğlu’na burada Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş çalışmaları hakkında bilgiler verirken kendisinin öğrenci iken oturduğu belediye başkanlığına 31 Mart seçimlerinin ardından ikinci kez oturduğunu veaslında ikinci dönemi olduğunu söylemesi üzerine odada bulunanların gülümsemesine neden oldu.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra ise Avanos Belediyesi’nden ayrılarak Gülşehir’de İl Başkanları ile düzenlenecek olan akşam yemeğine katılmak üzere ilçeye hareket etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.