Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yarın Nevşehir’e geliyor

SİYASET 01.09.2021 - 14:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yarın Nevşehir’e geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yarın Nevşehir’e geliyor.
  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve vatandaşlar ile buluşmak için 2 Eylül Perşembe günü Nevşehir’e geliyor. Derinkuyu ilçesinde çiftçilerin sorunlarını dinleyecek olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu daha sonra ise Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek burada işadamları ile bir araya gelecek.   NTSO ziyareti sonrasında Avanos Belediye Başkanlığını ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu ardından ise sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meslek odaları ve vatandaşlarla Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’inde bir araya gelecek.   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Nevşehir ziyareti kapsamında esnafları da ziyaret edeceği öğrenildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yarın Nevşehir’e geliyor.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve vatandaşlar ile buluşmak için 2 Eylül Perşembe günü Nevşehir’e geliyor. Derinkuyu ilçesinde çiftçilerin sorunlarını dinleyecek olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu daha sonra ise Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek burada işadamları ile bir araya gelecek.

 

NTSO ziyareti sonrasında Avanos Belediye Başkanlığını ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu ardından ise sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meslek odaları ve vatandaşlarla Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’inde bir araya gelecek.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Nevşehir ziyareti kapsamında esnafları da ziyaret edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.