Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP HAYIR İçin Diriliş Meydanında Miting Yaptı

SİYASET 19.03.2017 - 01:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP HAYIR İçin Diriliş Meydanında Miting Yaptı

Anayasa Değişikliği referandumunda halkı aydınlatmak için gelen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Nevşehirlilerin "hayır" oyu kullanması gerektiğini söyledi.
Anayasa Değişikliği referandumunda halkı aydınlatmak için gelen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Nevşehirlilerin "hayır" oyu kullanması gerektiğini söyledi.   Saat 15.30'da Telekom önünde gerçekleşen mitingde, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Bursa Milletvekili Mehmet Göker, CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu ve CHP Konya Milletvekili Mustafa Hüsnü Bozkurt, Muharrem İnce'ye eşlik ettiler.   Sadece Türk bayraklarının dalgalandığı miting alanında her görüşten ve her partiliden insanların bulunduğunu ifade eden Muharrem İnce, şöyle konuştu: "Ülkücülere, Saadet Partililere, MHP'lilere, BBP'lilere, AKP'lilere sesleniyorum. Bu referandum herkesin hayatını değiştirecek. Cumhuriyet yıkılıp, tek adam rejimi kurulacak. Ona verilecek yetkiler her Türk vatandaşını zora sokabilir. Evet demekle kardeşine, eşine vermeyeceğin evin tapusunu değil, ülkenin tapusunu tek adama veriyorsun! Bundan sonra cumhurbaşkanı KHK ile ferman gibi her istediği kararı alır, istediğini yapar. O kararlar herkesi ilgilendirir, herkesi etkiler. İyi düşünüp, memleketin tapusunu kaptırmamak gerekir. Bu bir normal seçim değil, rejim değişikliğidir. Atatürk'ün padişahtan aldığı ve millete verdiği milli irade, milletten alınıp tekrar tek kişiye verilmek isteniyor. dedi.   CHP Yalova Milletvekili  Muharrem İnce, Nevşehir'e tek bir fabrika dahi kurmayan bu iktidara Nevşehirlilerin "hayır" demesi gerektiğini belirtti.  
Anayasa Değişikliği referandumunda halkı aydınlatmak için gelen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Nevşehirlilerin "hayır" oyu kullanması gerektiğini söyledi.

Anayasa Değişikliği referandumunda halkı aydınlatmak için gelen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Nevşehirlilerin "hayır" oyu kullanması gerektiğini söyledi.

 

Saat 15.30'da Telekom önünde gerçekleşen mitingde, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Bursa Milletvekili Mehmet Göker, CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu ve CHP Konya Milletvekili Mustafa Hüsnü Bozkurt, Muharrem İnce'ye eşlik ettiler.

 

Sadece Türk bayraklarının dalgalandığı miting alanında her görüşten ve her partiliden insanların bulunduğunu ifade eden Muharrem İnce, şöyle konuştu: "Ülkücülere, Saadet Partililere, MHP'lilere, BBP'lilere, AKP'lilere sesleniyorum. Bu referandum herkesin hayatını değiştirecek. Cumhuriyet yıkılıp, tek adam rejimi kurulacak. Ona verilecek yetkiler her Türk vatandaşını zora sokabilir. Evet demekle kardeşine, eşine vermeyeceğin evin tapusunu değil, ülkenin tapusunu tek adama veriyorsun! Bundan sonra cumhurbaşkanı KHK ile ferman gibi her istediği kararı alır, istediğini yapar. O kararlar herkesi ilgilendirir, herkesi etkiler. İyi düşünüp, memleketin tapusunu kaptırmamak gerekir. Bu bir normal seçim değil, rejim değişikliğidir. Atatürk'ün padişahtan aldığı ve millete verdiği milli irade, milletten alınıp tekrar tek kişiye verilmek isteniyor. dedi.

 

CHP Yalova Milletvekili  Muharrem İnce, Nevşehir'e tek bir fabrika dahi kurmayan bu iktidara Nevşehirlilerin "hayır" demesi gerektiğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.