Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Chp Heyetinden Başkan Parmaksız’a ziyaret

SİYASET 17.08.2021 - 16:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Chp Heyetinden Başkan Parmaksız’a ziyaret

CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan , İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki bir grup milletvekili, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti.
  CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan , İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki bir grup milletvekili, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti.   CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Yozgat Milletvekili Ali Keven, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, İl Başkanı Kamil Gülmez, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Kadın Kolları Başkanı Yeliz Topraktepe ve parti yöneticilerinin bulunduğu ziyarette ülke gündeminden, güncel siyasete, pandemi ve aşı tartışmalarından, ekonomik sorunlara kadar birçok konu konuşuldu.   Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, NTSO Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Yücel ve Meclis Üyesi Cavit Dirikoç’un ev sahipliği yaptığı ziyarette, Başkan Parmaksız, NTSO’nun kurumsal yapısı, TOBB çatısı altında yürütülen bölgesel ve ulusal çalışmalar, yatırımlar ve organize sanayi bölgelerindeki gelişmeler, mesleki eğitimin geliştirilmesine ve iyileştirilmesine yönelik faaliyetler, üniversite sanayi iş birliği gibi konularda bilgi paylaştı.   Parmaksız, iş dünyasının sorunları ve çözüm önerilerinin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile diğer ilgili makamlara iletildiğini, şehrin, bölgenin ve ülkenin iktisadi yönden geliştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalarda, NTSO’nun katkı sağlama gayretinde olduğunu, bu kapsamda tüm paydaşlarıyla etkin iletişim ve iş birliğine önem verdiğini belirtti.   Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, pandemi sürecinde ilde yürütülen tedbirler kapsamında, NTSO’nun destekleme çalışmaları, pandeminin ekonomiye olumsuz etkilerinin azaltılmasına yönelik TOBB öncülüğünde yapılan çalışmalara ilişkin bilgi verdi.   Ziyaret heyetinde bulunan milletvekilleri de, yerel ve bölgesel taleplerin, hem Nevşehir hem de diğer milletvekilleri tarafından, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde dile getirildiğini, iş dünyasının görüş ve sorunlarının bundan sonra da iletilmeye devam edeceğini belirterek, NTSO heyeti ile görüşmekten memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi.   İş dünyasına ve güncel konulara ilişkin görüş alış verişi de yapılan ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile sona erdi.  
CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan , İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki bir grup milletvekili, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti.

 

CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan , İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki bir grup milletvekili, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti.

 

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Yozgat Milletvekili Ali Keven, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, İl Başkanı Kamil Gülmez, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Kadın Kolları Başkanı Yeliz Topraktepe ve parti yöneticilerinin bulunduğu ziyarette ülke gündeminden, güncel siyasete, pandemi ve aşı tartışmalarından, ekonomik sorunlara kadar birçok konu konuşuldu.

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, NTSO Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Yücel ve Meclis Üyesi Cavit Dirikoç’un ev sahipliği yaptığı ziyarette, Başkan Parmaksız, NTSO’nun kurumsal yapısı, TOBB çatısı altında yürütülen bölgesel ve ulusal çalışmalar, yatırımlar ve organize sanayi bölgelerindeki gelişmeler, mesleki eğitimin geliştirilmesine ve iyileştirilmesine yönelik faaliyetler, üniversite sanayi iş birliği gibi konularda bilgi paylaştı.

 

Parmaksız, iş dünyasının sorunları ve çözüm önerilerinin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile diğer ilgili makamlara iletildiğini, şehrin, bölgenin ve ülkenin iktisadi yönden geliştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalarda, NTSO’nun katkı sağlama gayretinde olduğunu, bu kapsamda tüm paydaşlarıyla etkin iletişim ve iş birliğine önem verdiğini belirtti.

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, pandemi sürecinde ilde yürütülen tedbirler kapsamında, NTSO’nun destekleme çalışmaları, pandeminin ekonomiye olumsuz etkilerinin azaltılmasına yönelik TOBB öncülüğünde yapılan çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

 

Ziyaret heyetinde bulunan milletvekilleri de, yerel ve bölgesel taleplerin, hem Nevşehir hem de diğer milletvekilleri tarafından, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde dile getirildiğini, iş dünyasının görüş ve sorunlarının bundan sonra da iletilmeye devam edeceğini belirterek, NTSO heyeti ile görüşmekten memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi.

 

İş dünyasına ve güncel konulara ilişkin görüş alış verişi de yapılan ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.