Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP İl Başkanı Gülmez, "Terörü Lanetliyorum"

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2016 - 11:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP İl Başkanı Gülmez, "Terörü Lanetliyorum"

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, ülkemizin başkenti Ankara’nın en merkezi yerlerinden Kızılay’da, yurttaşlarımıza yönelik alçakça düzenlenen bombalı saldırıyı şiddetle lanetlediğini söyledi.   Ankara’da 6 ay boyunca yapılan can kaybı ve yaralanmalarla sonuçlanan üçüncü büyük terör saldırısı olduğunu belirten Gülmez, kim yaparsa yapsın bu terör eylemini lanetlediklerini ifade etti. Terör eylemlerinin ülkemizin birlik ve beraberliğini, toplumsal barış ve huzurumuzu hedef aldığını kaydeden Gülmez, “ bu menfur terör eylemini gerçekleştirenler ile saldırının arkasındaki güçler her kimlerse, toplumsal barış ve huzurumuzu bir kez daha hedef almıştır. Ancak köklü dayanışma, birlik ve beraberlik duygularına sahip milletimizin, ulaşılmak istenen hedefin önünde kararlılıkla duracaktır. Hiçbir şekilde milletimizin ve devletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacaklar, hedeflerine ulaşamayacaklardır. Ülkemizi terörün teslim almasına müsaade etmeyeceğiz. Hep birlikte karşı duracağız. Nevşehir CHP yönetimi olarak Ankara Güvenpark’ta dün yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Terör şehitlerimizin ailelerine, sevenlerine ve tüm milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, ülkemizin başkenti Ankara’nın en merkezi yerlerinden Kızılay’da, yurttaşlarımıza yönelik alçakça düzenlenen bombalı saldırıyı şiddetle lanetlediğini söyledi.
 
Ankara’da 6 ay boyunca yapılan can kaybı ve yaralanmalarla sonuçlanan üçüncü büyük terör saldırısı olduğunu belirten Gülmez, kim yaparsa yapsın bu terör eylemini lanetlediklerini ifade etti.
Terör eylemlerinin ülkemizin birlik ve beraberliğini, toplumsal barış ve huzurumuzu hedef aldığını kaydeden Gülmez, “ bu menfur terör eylemini gerçekleştirenler ile saldırının arkasındaki güçler her kimlerse, toplumsal barış ve huzurumuzu bir kez daha hedef almıştır. Ancak köklü dayanışma, birlik ve beraberlik duygularına sahip milletimizin, ulaşılmak istenen hedefin önünde kararlılıkla duracaktır. Hiçbir şekilde milletimizin ve devletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacaklar, hedeflerine ulaşamayacaklardır. Ülkemizi terörün teslim almasına müsaade etmeyeceğiz. Hep birlikte karşı duracağız. Nevşehir CHP yönetimi olarak Ankara Güvenpark’ta dün yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Terör şehitlerimizin ailelerine, sevenlerine ve tüm milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.