Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP İl Başkanı Gülmez, ‘Öğretmen evi tam bir fiyasko’

SİYASET 17.07.2019 - 12:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

CHP İl Başkanı Gülmez, ‘Öğretmen evi tam bir fiyasko’

Nevşehir’de son yıllarda önemli eğitim yatırımları yapıldı. Ancak yeni öğretmenevi binasına geldiğinizde bu projenin tam bir fiyasko olduğunu söylemek mümkün.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de son yıllarda önemli eğitim yatırımları yapıldı. Ancak yeni öğretmenevi binasına geldiğinizde bu projenin tam bir fiyasko olduğunu söylemek mümkün. Halen atıl bir halde ve ne olacağı belli olmayan yeni öğretmenevi konusu CHP İl Başkanı Kamil Gülmez’in de gündemindeydi.    Gülmez, “Nevşehir’de milli eğitim müdürlüğü başarı bakımından 13. Sıradaydı, şimdi 22. Sıraya kadar geriledi. Bu da gösteriyor ki milli eğitimin başarısı geriliyor. Bir başka örnek verecek olursak Avanos yolu üzerinde yapılan yeni öğretmenevi yapılırken zemin etüdü yapılmadı mı?. Milli Eğitim Müdürlüğünün bünyesinde 6 inşaat mühendisi var. Bunlar eğitim inşaatlarının kontrolünü yaparlar. Bu mühendisler neredeler, ne iş yaparlar?. Orada bildiğimiz kadarıyla maden suyu özelliği taşıyan bir su gidiyor. Görünen o ki o suyun üzerine öğretmenevi yapıldı. Duyumlarımıza göre yeni öğretmenevi binasında çökmeler olmakta zaten yer olarak ta hiç uygun bir yerde değil. Yıllardır atıl bir halde beklemekte, yani devletin parası boş yere harcanıyor” diye konuştu.
Nevşehir’de son yıllarda önemli eğitim yatırımları yapıldı. Ancak yeni öğretmenevi binasına geldiğinizde bu projenin tam bir fiyasko olduğunu söylemek mümkün.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de son yıllarda önemli eğitim yatırımları yapıldı. Ancak yeni öğretmenevi binasına geldiğinizde bu projenin tam bir fiyasko olduğunu söylemek mümkün. Halen atıl bir halde ve ne olacağı belli olmayan yeni öğretmenevi konusu CHP İl Başkanı Kamil Gülmez’in de gündemindeydi. 

 

Gülmez, “Nevşehir’de milli eğitim müdürlüğü başarı bakımından 13. Sıradaydı, şimdi 22. Sıraya kadar geriledi. Bu da gösteriyor ki milli eğitimin başarısı geriliyor. Bir başka örnek verecek olursak Avanos yolu üzerinde yapılan yeni öğretmenevi yapılırken zemin etüdü yapılmadı mı?. Milli Eğitim Müdürlüğünün bünyesinde 6 inşaat mühendisi var. Bunlar eğitim inşaatlarının kontrolünü yaparlar. Bu mühendisler neredeler, ne iş yaparlar?. Orada bildiğimiz kadarıyla maden suyu özelliği taşıyan bir su gidiyor. Görünen o ki o suyun üzerine öğretmenevi yapıldı. Duyumlarımıza göre yeni öğretmenevi binasında çökmeler olmakta zaten yer olarak ta hiç uygun bir yerde değil. Yıllardır atıl bir halde beklemekte, yani devletin parası boş yere harcanıyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.