Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP'li Başkanlar Kapadokya Turunda

SİYASET 16.07.2017 - 21:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP'li Başkanlar Kapadokya Turunda

CHP'li Belediye Başkanları Kapadokya Gezisine Gülşehir'den başladılar.
CHP'li Belediye Başkanları Kapadokya Gezisine Gülşehir'den başladılar.   İç Anadolu Belediyeler Birliğinin CHP'li belediye başkanları Kapadokya Gezisine Gülşehir'den başladılar.    Kapadokya Kartal Otelde konaklayan belediye başkanları bugün sabah ilk olarak CHP İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler. Yaklaşık 40 kişilik gruba ev sahibi CHP İlçe Başkanlığı Gülşehir ilçesinin tanıtımını yaptı. Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un kısa bir konuşma yapmasının ardından CHP'li Belediye Başkanları ve yakınları, tarihi Kurşunlu Camiyi gezdiler.    Bir rehber eşliğinde Kurşunlu Cami hakkında bilgi alan Belediye Başkanları daha sonra Kapadokya Gezilerine devam etmek için Gülşehir'den ayrıldılar.      
CHP'li Belediye Başkanları Kapadokya Gezisine Gülşehir'den başladılar.

CHP'li Belediye Başkanları Kapadokya Gezisine Gülşehir'den başladılar.

 

İç Anadolu Belediyeler Birliğinin CHP'li belediye başkanları Kapadokya Gezisine Gülşehir'den başladılar. 

 

Kapadokya Kartal Otelde konaklayan belediye başkanları bugün sabah ilk olarak CHP İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler. Yaklaşık 40 kişilik gruba ev sahibi CHP İlçe Başkanlığı Gülşehir ilçesinin tanıtımını yaptı. Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un kısa bir konuşma yapmasının ardından CHP'li Belediye Başkanları ve yakınları, tarihi Kurşunlu Camiyi gezdiler. 

 

Bir rehber eşliğinde Kurşunlu Cami hakkında bilgi alan Belediye Başkanları daha sonra Kapadokya Gezilerine devam etmek için Gülşehir'den ayrıldılar.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.