Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Milletvekili Adayı Altınsoy, Nasıl Bir Bayram Olsun?

SİYASET 14.06.2018 - 12:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP Milletvekili Adayı Altınsoy, Nasıl Bir Bayram Olsun?

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayı Fulya Gülşen Altınsoy Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında ilginç bir yaklaşım ile Ramazan Bayramını kutladı.
  CHP Nevşehir milletvekili adayı Fulya Gülşen Altınsoy yayımlamış olduğu mesajında şu ifadelere yer verdi;   “Bence 90 lar daki gibi, çünkü benim çocukluğum o yıllar.   Rugan ayakkabılarımı başucumdan ayirmadigim, heyecandan uyuyamadigim arefe günü gibi,davulcuya para yerine evden erzak verdigimiz yıllar . ..   Sabahında kocaman ailemle yaptığım Bayram kahvaltısı ,ziyaretlerde ikram ya ev baklavasi yada  Zerde olmalı...   Dolaşmaliyim korkusuzca mahalledeki tüm komşuları. ..   Sakallı amcalar dedem gibi olmalı!   Eve döndüğümde heyecanla cantamı boşaltıp saysam harclıklarımı, sorsam anneme ne kadar olmuş, ne alınır bu parayla diye...   Hatıralar hayatımın en mühim parçası olurken, hayallerime dokunulmamalı.   Umut dolu bir bayram olsun,  hoşgörüyle kalın .
Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayı Fulya Gülşen Altınsoy Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında ilginç bir yaklaşım ile Ramazan Bayramını kutladı.

 

CHP Nevşehir milletvekili adayı Fulya Gülşen Altınsoy yayımlamış olduğu mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

“Bence 90 lar daki gibi, çünkü benim çocukluğum o yıllar.

 

Rugan ayakkabılarımı başucumdan ayirmadigim, heyecandan uyuyamadigim arefe günü gibi,davulcuya para yerine evden erzak verdigimiz yıllar . ..

 

Sabahında kocaman ailemle yaptığım Bayram kahvaltısı ,ziyaretlerde ikram ya ev baklavasi yada  Zerde olmalı...

 

Dolaşmaliyim korkusuzca mahalledeki tüm komşuları. ..

 

Sakallı amcalar dedem gibi olmalı!

 

Eve döndüğümde heyecanla cantamı boşaltıp saysam harclıklarımı, sorsam anneme ne kadar olmuş, ne alınır bu parayla diye...

 

Hatıralar hayatımın en mühim parçası olurken, hayallerime dokunulmamalı.

 

Umut dolu bir bayram olsun,  hoşgörüyle kalın .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.