MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Neden Nevşehir Merkezde Seçim Çalışmaları Yapmıyor?

SİYASET 20.06.2018 - 17:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP Neden Nevşehir Merkezde Seçim Çalışmaları Yapmıyor?

CHP İl Başkanı Kamil Gülmez İl Başkanlığı yaptığı şehrin merkezinde seçim çalışmalarını unutmuş olmalı ki seçim çalışmalarında gözükmemesi dikkatlerden kaçmadı.
  24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 24. Dönem milletvekilliği seçimlerine 4 gün gibi kısa bir zaman kala CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve CHP 1.sıra milletvekili adayı Faruk Sarıaslan Nevşehir merkez ilçede herhangi bir seçim çalışmasında bulunmaması dikkatlerden kaçmadı. Adı üstünde CHP Nevşehir İl Başkanlığı ve CHP Nevşehir 1.sıra milletvekili adayı olan Faruk Sarıaslan’ın Nevşehir İl Merkezinde neden bir seçim çalışması yapmadıkları merak edilirken acaba Nevşehir’in İl Başkanı ve 1.sıra milletvekili adayı Faruk Sarıaslan seçimler sonrasında seçimi kazanırsa Nevşehir’in vekili olmayacak mı sorusunu akıllara getirirken vatandaşlar ise Nevşehir’de bizleri ziyarete gelmeyen bir adayın bizleri nasıl Ankara’da temsil edeceğini merak ediyoruz diye görüş belirttiler.     Gülmez ve Sarıaslan’a Soruyoruz?   Gülmez Nevşehir İl Başkanısınız ama Nevşehir merkezde neden halkın içinde değilsiniz?   Sayın Sarıaslan, Nevşehir’in milletvekili adayısınız ancak neden Nevşehir merkezde çalışmıyorsunuz?
CHP İl Başkanı Kamil Gülmez İl Başkanlığı yaptığı şehrin merkezinde seçim çalışmalarını unutmuş olmalı ki seçim çalışmalarında gözükmemesi dikkatlerden kaçmadı.

 

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 24. Dönem milletvekilliği seçimlerine 4 gün gibi kısa bir zaman kala CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve CHP 1.sıra milletvekili adayı Faruk Sarıaslan Nevşehir merkez ilçede herhangi bir seçim çalışmasında bulunmaması dikkatlerden kaçmadı. Adı üstünde CHP Nevşehir İl Başkanlığı ve CHP Nevşehir 1.sıra milletvekili adayı olan Faruk Sarıaslan’ın Nevşehir İl Merkezinde neden bir seçim çalışması yapmadıkları merak edilirken acaba Nevşehir’in İl Başkanı ve 1.sıra milletvekili adayı Faruk Sarıaslan seçimler sonrasında seçimi kazanırsa Nevşehir’in vekili olmayacak mı sorusunu akıllara getirirken vatandaşlar ise Nevşehir’de bizleri ziyarete gelmeyen bir adayın bizleri nasıl Ankara’da temsil edeceğini merak ediyoruz diye görüş belirttiler.  

 

Gülmez ve Sarıaslan’a Soruyoruz?

 

Gülmez Nevşehir İl Başkanısınız ama Nevşehir merkezde neden halkın içinde değilsiniz?

 

Sayın Sarıaslan, Nevşehir’in milletvekili adayısınız ancak neden Nevşehir merkezde çalışmıyorsunuz?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.