MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Nevşehir Adayı Tekiner ‘’Onlar Çiftiçiyi Bitirdiler, Biz Kurtaracağız’’

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.05.2015 - 14:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP Nevşehir Adayı Tekiner ‘’Onlar Çiftiçiyi Bitirdiler, Biz Kurtaracağız’’

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimi öncesinde Nevşehir’de oldukça iddialı konuma gelen CHP adayı Tekiner, köy köy, ilçe ilçe dolaşmaya devam ediyor. Kozaklı ilçesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinin ardından İl Başkanı Kamil Gülmez ve CHP heyetiyle birlikte Hacıbektaş ilçesine giden Bülent Tekiner, İlicek, Köşektaş, Kızılağıl ve Kayaaltı köylerinde yaşayan vatandaşlarla kucaklaştı. ÇİFTÇİ PERİŞAN Cuma Yorgancı, İl Başkanı Kamil Gülmez ve Hacıbektaş İlçe Başkanı Yoldaş Altıok ile birlikte köylülerin dertlerini dinleyen Tekiner, geçim kaynağı çiftçilik ve hayvancılık olan yöre halkının perişan durumda olduğunu, ancak 7 Haziran’dan sonra bu tablonun CHP iktidarıyla birlikte değişeceğini söyledi. AKP’nin uyguladığı tarım politikasını fiyasko olarak nitelendiren Bülent Tekiner, köylüyü ve çiftçiyi perişan eden iktidardan hesabı yine çiftçinin oylarıyla soracağına inandığını belirtti. Yöre halkının büyük üreticilerin insafına terk edildiğini, bunun kabul edilemez olduğunun altını çizen Bülent Tekiner, “Köylümüz, çiftçimiz uygulanan yanlış politikalarla perişan olmuştur. Üreten üretemez, malını satamaz hale gelmiştir. Tarım ülkesi olan Türkiye’nin köylüsünü kendi toprağında işsiz konuma düşüren bir iktidar olmaz, olmamalı” diye konuştu. Köylünün bir depo mazot alabilmek için buğdayını yok pahasına satmak zorunda kaldığını söyleyen Tekiner, 7 Haziran gecesi CHP gelecek, mazot 1.5 lira olacak, köylümüz çiftçimiz rahat bir nefes alacak” dedi. BAĞ-KUR YAPILANDIRMASI TAM BİR TUZAK Bir köylünün çiftçilere getirilen Bağ-Kur yapılandırmasını hatırlatması üzerine konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Tekiner, “Çiftçiye büyük müjde” başlıklarıyla köylüye sunulan projenin büyük bir aldatmaca olduğunu, hükümetin kendi çiftçisine bankalardan daha büyük bir kazık attığını söyledi. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimi öncesinde Nevşehir’de oldukça iddialı konuma gelen CHP adayı Tekiner, köy köy, ilçe ilçe dolaşmaya devam ediyor. Kozaklı ilçesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinin ardından İl Başkanı Kamil Gülmez ve CHP heyetiyle birlikte Hacıbektaş ilçesine giden Bülent Tekiner, İlicek, Köşektaş, Kızılağıl ve Kayaaltı köylerinde yaşayan vatandaşlarla kucaklaştı.

ÇİFTÇİ PERİŞAN

Cuma Yorgancı, İl Başkanı Kamil Gülmez ve Hacıbektaş İlçe Başkanı Yoldaş Altıok ile birlikte köylülerin dertlerini dinleyen Tekiner, geçim kaynağı çiftçilik ve hayvancılık olan yöre halkının perişan durumda olduğunu, ancak 7 Haziran’dan sonra bu tablonun CHP iktidarıyla birlikte değişeceğini söyledi. AKP’nin uyguladığı tarım politikasını fiyasko olarak nitelendiren Bülent Tekiner, köylüyü ve çiftçiyi perişan eden iktidardan hesabı yine çiftçinin oylarıyla soracağına inandığını belirtti.

Yöre halkının büyük üreticilerin insafına terk edildiğini, bunun kabul edilemez olduğunun altını çizen Bülent Tekiner, “Köylümüz, çiftçimiz uygulanan yanlış politikalarla perişan olmuştur. Üreten üretemez, malını satamaz hale gelmiştir. Tarım ülkesi olan Türkiye’nin köylüsünü kendi toprağında işsiz konuma düşüren bir iktidar olmaz, olmamalı” diye konuştu.

Köylünün bir depo mazot alabilmek için buğdayını yok pahasına satmak zorunda kaldığını söyleyen Tekiner, 7 Haziran gecesi CHP gelecek, mazot 1.5 lira olacak, köylümüz çiftçimiz rahat bir nefes alacak” dedi.

BAĞ-KUR YAPILANDIRMASI TAM BİR TUZAK

Bir köylünün çiftçilere getirilen Bağ-Kur yapılandırmasını hatırlatması üzerine konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Tekiner, “Çiftçiye büyük müjde” başlıklarıyla köylüye sunulan projenin büyük bir aldatmaca olduğunu, hükümetin kendi çiftçisine bankalardan daha büyük bir kazık attığını söyledi.



Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.