Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez’den Şehidimize Taziye Mesajı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2016 - 17:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez’den Şehidimize Taziye Mesajı

CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışma sonrası şehit düşen özel harekat polisi Emre Fıstıkeken için başsağlığı mesajı yayınladı.     CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Hakkari’den gelen acı haberle yüreklerinin dağlandığını kaydederek " Güvenlik güçlerimiz, milletimizin, vatanımızın can ve mal güvenliği, emniyeti için gece gündüz demeden, bin bir zorlukla görev yapmaktadırlar.   Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde teröristler ile girilen çatışmada, şahadet mertebesine erişti. Almış olduğumuz bu haber yüreğimizi dağladı. Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bu alçaklar, hainler asla emellerine ulaşamayacaklar. Şehit olan evladımız Emre Fıstıkeken ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.
CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışma sonrası şehit düşen özel harekat polisi Emre Fıstıkeken için başsağlığı mesajı yayınladı.
 
 
CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Hakkari’den gelen acı haberle yüreklerinin dağlandığını kaydederek " Güvenlik güçlerimiz, milletimizin, vatanımızın can ve mal güvenliği, emniyeti için gece gündüz demeden, bin bir zorlukla görev yapmaktadırlar.
 
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde teröristler ile girilen çatışmada, şahadet mertebesine erişti. Almış olduğumuz bu haber yüreğimizi dağladı. Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bu alçaklar, hainler asla emellerine ulaşamayacaklar. Şehit olan evladımız Emre Fıstıkeken ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.