Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Nevşehir İl Başkanlığında Derin Sessizlik

SİYASET 24.04.2018 - 11:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP Nevşehir İl Başkanlığında Derin Sessizlik

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde AK Parti ve MHP’de hareketli saatler yaşanırken CHP İl Başkanlığında adeta sessizlik hakim olmaya devam ediyor.
  24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesinde AK Parti ve MHP İl başkanlıklarında hareketli saatler yaşanmaya başlarken CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve yönetiminde sessizlik devam ediyor.  Seçim kararı alınmasının ardından AK Parti ve MHP İl Başkanları seçime hazırız mesajı verirken CHP İl Başkanı Kamil Gülmez’in seçim ile ilgili henüz bir açıklamada bulunmaması ise kafalarda soru işareti bırakmaya devam ediyor.   CHP’den Basına Çifte Standart   24 Haziran seçimleri öncesinde de Nevşehir’de basın yayın kuruluşlarına çifte standart uygulayan İl Başkanı Kamil Gülmez, anlaşmalı olduğu gazetecinin kendisinden haber satın alan kurumlara haber atmasına da adeta seyirci kalan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez seçim kampanyasında da bu uygulamasına devam edecek mi bilinmez ama görünen tek gerçek CHP İl Başkanlığının basın ilişkileri sınıfta kalması oldu.
24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde AK Parti ve MHP’de hareketli saatler yaşanırken CHP İl Başkanlığında adeta sessizlik hakim olmaya devam ediyor.

 

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesinde AK Parti ve MHP İl başkanlıklarında hareketli saatler yaşanmaya başlarken CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve yönetiminde sessizlik devam ediyor.  Seçim kararı alınmasının ardından AK Parti ve MHP İl Başkanları seçime hazırız mesajı verirken CHP İl Başkanı Kamil Gülmez’in seçim ile ilgili henüz bir açıklamada bulunmaması ise kafalarda soru işareti bırakmaya devam ediyor.

 

CHP’den Basına Çifte Standart

 

24 Haziran seçimleri öncesinde de Nevşehir’de basın yayın kuruluşlarına çifte standart uygulayan İl Başkanı Kamil Gülmez, anlaşmalı olduğu gazetecinin kendisinden haber satın alan kurumlara haber atmasına da adeta seyirci kalan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez seçim kampanyasında da bu uygulamasına devam edecek mi bilinmez ama görünen tek gerçek CHP İl Başkanlığının basın ilişkileri sınıfta kalması oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.