Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Nevşehir İl Yönetimi Ticaret Borsasını Ziyaret Etti

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2016 - 18:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP Nevşehir İl Yönetimi Ticaret Borsasını Ziyaret Etti

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir heyeti, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki heyet Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Mehmet Havalı'yı ziyaret etti.  Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ın makamında gerçekleştirilen ziyarete CHP İl Başkanı Başkan Kamil Gülmez ile birlikte CHP Nevşehir İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Aydoğan, İsmet Yağmur ve Mustafa Dirikoç katıldı. Gerçekleşen görüşmede iktisadi gelişim anlamında karşılıklı fikirler paylaşılırken, kentin bütünüyle gelişimi için ortak aklın olmazsa ise olmaz olduğuna vurgu yapıldı. Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, göreve geldikleri günden bugüne kadar sürekli olarak istişareye dayalı bir yönetim şeklini benimsediklerini dile getirdi.  CHP heyetince gerçekleştirilen bu nazik ziyaretin, Nevşehir'deki tüm siyasi partilerde ve sivil toplum örgütlerinde ve bürokraside olduğuna dikkat çeken Başkan Salaş; ''Şehrin sahip olduğu bu nezaket, kentte siyasi ve ideolojik anlamda aşırı kutuplaşmaların önüne geçen başlıca etkenlerden birisi. Biz yıllardır barış ve huzurun hem siyasi arenada hem de toplumsal açıdan en yoğun yaşandığı kentlerden birisiyiz. Bu özelliğimizi iyi değerlendirmemiz gerektiğine inanıyorum ve seçilenlerimizin Nevşehir için ortak hareket etmesini umut ettiğimi belirterek, hizmet etme yolunda çıktığınız bu yolda sizlere başarılar ve kolaylıklar diliyorum.'' dedi.  

 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir heyeti, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki heyet Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Mehmet Havalı'yı ziyaret etti. 

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ın makamında gerçekleştirilen ziyarete CHP İl Başkanı Başkan Kamil Gülmez ile birlikte CHP Nevşehir İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Aydoğan, İsmet Yağmur ve Mustafa Dirikoç katıldı. Gerçekleşen görüşmede iktisadi gelişim anlamında karşılıklı fikirler paylaşılırken, kentin bütünüyle gelişimi için ortak aklın olmazsa ise olmaz olduğuna vurgu yapıldı.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, göreve geldikleri günden bugüne kadar sürekli olarak istişareye dayalı bir yönetim şeklini benimsediklerini dile getirdi. 

CHP heyetince gerçekleştirilen bu nazik ziyaretin, Nevşehir'deki tüm siyasi partilerde ve sivil toplum örgütlerinde ve bürokraside olduğuna dikkat çeken Başkan Salaş; ''Şehrin sahip olduğu bu nezaket, kentte siyasi ve ideolojik anlamda aşırı kutuplaşmaların önüne geçen başlıca etkenlerden birisi. Biz yıllardır barış ve huzurun hem siyasi arenada hem de toplumsal açıdan en yoğun yaşandığı kentlerden birisiyiz. Bu özelliğimizi iyi değerlendirmemiz gerektiğine inanıyorum ve seçilenlerimizin Nevşehir için ortak hareket etmesini umut ettiğimi belirterek, hizmet etme yolunda çıktığınız bu yolda sizlere başarılar ve kolaylıklar diliyorum.'' dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.