Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Tekiner, Hıdırellez Şenliğine Katıldı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2015 - 12:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Tekiner, Hıdırellez Şenliğine Katıldı

CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Bülent Tekiner ve beraberindeki partililer Kapadokya Rumeli Mübadilleri Derneği’nin (KARUMDER) organize ettiği Hıdırellez şenliğine katıldı. Nevşehir’de Kapadokya Rumeli Mübadilleri Derneği tarafından ‘Hıdrellez Şenliği’ düzenledi. Çok sayıda vatandaşın yazın gelişini kutlamak için katıldığı şenliğin ziyaretçileri arasında CHP Nevşehir Milletvekili adayı Bülent Tekiner de vardı. Hıdırellez Şenliğine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekiner vatandaşlarla teker teker tokalaşıp, uzun süre sohbet ettikten sonra şenlik alanından ayrıldı.  

CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Bülent Tekiner ve beraberindeki partililer Kapadokya Rumeli Mübadilleri Derneği’nin (KARUMDER) organize ettiği Hıdırellez şenliğine katıldı.
Nevşehir’de Kapadokya Rumeli Mübadilleri Derneği tarafından ‘Hıdrellez Şenliği’ düzenledi. Çok sayıda vatandaşın yazın gelişini kutlamak için katıldığı şenliğin ziyaretçileri arasında CHP Nevşehir Milletvekili adayı Bülent Tekiner de vardı.
Hıdırellez Şenliğine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekiner vatandaşlarla teker teker tokalaşıp, uzun süre sohbet ettikten sonra şenlik alanından ayrıldı.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.