MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Tekiner’den Teşekkür Mesajı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2015 - 12:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Tekiner’den Teşekkür Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili Adayı Bülent Tekiner partililere teşekkür etti. CHP’de hafta sonunda yapılan ön seçim sonrasında 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak seçilen Bülent Tekiner yaptığı açıklamada partililere teşekkür etti. Tekiner, ‘’ Cumhuriyet Halk Partisi olarak hafta sonunda ön seçimimizi bir demokrasi şöleni şeklinde gerçekleştirdik. Nevşehir’de yüzde 70 oranında ön seçime katılması bizleri sevindirdi. Partililerimizin bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Allah’ın izni ile 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Nevşehir’den en az bir milletvekili çıkaracağımıza inancımız tamdır. Nevşehir’de başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili seçimleri ilimize, ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.    

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili Adayı Bülent Tekiner partililere teşekkür etti.
CHP’de hafta sonunda yapılan ön seçim sonrasında 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak seçilen Bülent Tekiner yaptığı açıklamada partililere teşekkür etti. Tekiner, ‘’ Cumhuriyet Halk Partisi olarak hafta sonunda ön seçimimizi bir demokrasi şöleni şeklinde gerçekleştirdik. Nevşehir’de yüzde 70 oranında ön seçime katılması bizleri sevindirdi. Partililerimizin bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Allah’ın izni ile 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Nevşehir’den en az bir milletvekili çıkaracağımıza inancımız tamdır. Nevşehir’de başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili seçimleri ilimize, ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.  

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.