Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Nevşehir’de 28 Yıllık Özlemine Son Verebilecek mi?

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2015 - 09:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP Nevşehir’de 28 Yıllık Özlemine Son Verebilecek mi?

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir’den tam 28 yıldır milletvekili kazanamıyor. CHP Nevşehir İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz hafta sonunda yapılan ön seçimin ardından milletvekili adaylarını belirlemişti. CHP Nevşehir Milletvekili adaylarını partililerinin seçmesinin ardından birinci sıra milletvekili adaylığına Bülent Tekiner çekilmişti. Nevşehir’den son olarak SHP 1987 yılında Cemal Seymen’i milletvekili olarak Ankara’ya göndermiş ve burada Seymen Nevşehir’i temsil etmişti. İşte o tarihten bugüne kadar CHP Nevşehir’den milletvekili seçimlerini kazanamıyor. 28 yıllık özlemi devam eden CHP Nevşehir İl Başkanlığı’nın 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili seçimlerinde en az bir milletvekili kazanmak arzusunda. CHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı olan Bülent Tekiner ise Cumhuriyet Halk Partisi’nin Nevşehir’de ki 28 yıllık özlemine son verebilecek mi bilinmez ama Tekiner’in genç, dinamik bir yapıya sahip olması Nevşehir’de ki partilileri oldukça umutlandırıyor.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir’den tam 28 yıldır milletvekili kazanamıyor.

CHP Nevşehir İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz hafta sonunda yapılan ön seçimin ardından milletvekili adaylarını belirlemişti. CHP Nevşehir Milletvekili adaylarını partililerinin seçmesinin ardından birinci sıra milletvekili adaylığına Bülent Tekiner çekilmişti.
Nevşehir’den son olarak SHP 1987 yılında Cemal Seymen’i milletvekili olarak Ankara’ya göndermiş ve burada Seymen Nevşehir’i temsil etmişti. İşte o tarihten bugüne kadar CHP Nevşehir’den milletvekili seçimlerini kazanamıyor. 28 yıllık özlemi devam eden CHP Nevşehir İl Başkanlığı’nın 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili seçimlerinde en az bir milletvekili kazanmak arzusunda.
CHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı olan Bülent Tekiner ise Cumhuriyet Halk Partisi’nin Nevşehir’de ki 28 yıllık özlemine son verebilecek mi bilinmez ama Tekiner’in genç, dinamik bir yapıya sahip olması Nevşehir’de ki partilileri oldukça umutlandırıyor.

 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.