MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP’de Avanos’ta İlk Seçimini Tamamladı

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2013 - 23:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP’de Avanos’ta İlk Seçimini Tamamladı

 Avanos İlçe Başkanlığına üye isimlerin, aday adaylarından Ahmet Divan, İsmail Kozan ve M. Seyhan Duru için oy kullandığı eğilim yoklamasında sandıktan Ahmet Divan ismi çıktı. CHP Avanos İlçe Başkanlığı’nda yapılan seçimlerde, Ahmet Divan 186 oy alırken,  İsmail Kozan 97 ve M. Seyhan Duru ise 47 oy aldı. Sabah saatlerinde İlçe Başkanlığına kurulan sandıkta başlayan oy verme işlemi saat 17.00'ye kadar devam etti. Oy verme işlemi sırasında 3 aday adayı yanında 24 Kasım 2014 Pazar günü yapılacak aday belirleme seçiminde yer alacak diğer aday adayı İsmet İnce ve İlçe Başkanı Alper İbaş da Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte hazır bulundu. CHP Avanos İlçe Teşkilatı Belediye Başkan adayını belirleyebilmek için 24 Kasım 2014 Pazar günü tarihinde bir kez daha sandığa gidecek. Aday adaylarından İsmet İnce ile bugün yapılan eğilim yoklamasında sandıktan çıkan isim olan Ahmet Divan arasında gerçekleştirilecek olan ve Avanos'ta bulunan tüm seçmenlerin (partili - partisiz) oy kullanacağı yoklama sonucunda sandıktan çıkacak isim CHP'nin Avanos Belediye Başkan adayı olacak. Öte yandan Avanos ilçesinde yapılan seçimleri CHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Serkan Sağlamer de yapılan eğilim yoklamasını takip etti.  
 Avanos İlçe Başkanlığına üye isimlerin, aday adaylarından Ahmet Divan, İsmail Kozan ve M. Seyhan Duru için oy kullandığı eğilim yoklamasında sandıktan Ahmet Divan ismi çıktı. CHP Avanos İlçe Başkanlığı’nda yapılan seçimlerde, Ahmet Divan 186 oy alırken,  İsmail Kozan 97 ve M. Seyhan Duru ise 47 oy aldı. Sabah saatlerinde İlçe Başkanlığına kurulan sandıkta başlayan oy verme işlemi saat 17.00'ye kadar devam etti. Oy verme işlemi sırasında 3 aday adayı yanında 24 Kasım 2014 Pazar günü yapılacak aday belirleme seçiminde yer alacak diğer aday adayı İsmet İnce ve İlçe Başkanı Alper İbaş da Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte hazır bulundu.
CHP Avanos İlçe Teşkilatı Belediye Başkan adayını belirleyebilmek için 24 Kasım 2014 Pazar günü tarihinde bir kez daha sandığa gidecek. Aday adaylarından İsmet İnce ile bugün yapılan eğilim yoklamasında sandıktan çıkan isim olan Ahmet Divan arasında gerçekleştirilecek olan ve Avanos'ta bulunan tüm seçmenlerin (partili - partisiz) oy kullanacağı yoklama sonucunda sandıktan çıkacak isim CHP'nin Avanos Belediye Başkan adayı olacak.
Öte yandan Avanos ilçesinde yapılan seçimleri CHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Serkan Sağlamer de yapılan eğilim yoklamasını takip etti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.