Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP’de Yücel Harekatı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2013 - 13:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP’de Yücel Harekatı

CHP Merkez ilçe teşkilatında geçtiğimiz aylarda yaşanan istifa depreminin ardından göreve gelen Cumhuriyet Halk Partisinin 40 yıla yakın bir süredir üyeliğini ve çeşitli kademelerde görev üstlenen Semasi Yücel, özellikle il merkezi ve ilçe ve beldelerde belediye başkan adaylarının belirlenmesinde aktif bir çalışma sergiliyor. Nevşehir Merkez belediye başkan adayının bayan olması ve bayanların genel itibariyle bu adaya oy verecekleri düşüncesinden hareketle CHP Merkez ilçe başkanı Semasi Yücel, adayın bayan olmasından yana tavır gösteriyor. 

CHP Merkez ilçe teşkilatında geçtiğimiz aylarda yaşanan istifa depreminin ardından göreve gelen Cumhuriyet Halk Partisinin 40 yıla yakın bir süredir üyeliğini ve çeşitli kademelerde görev üstlenen Semasi Yücel, özellikle il merkezi ve ilçe ve beldelerde belediye başkan adaylarının belirlenmesinde aktif bir çalışma sergiliyor.

Nevşehir Merkez belediye başkan adayının bayan olması ve bayanların genel itibariyle bu adaya oy verecekleri düşüncesinden hareketle CHP Merkez ilçe başkanı Semasi Yücel, adayın bayan olmasından yana tavır gösteriyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.