Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP’li Adaylardan Edip Akbayram’la Birlikte “Barış Kazanacak” Pankartı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2015 - 14:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP’li Adaylardan Edip Akbayram’la Birlikte “Barış Kazanacak” Pankartı

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili adayları Mehmet Seyhan Duru ve Fulya Gülşen Altınsoy, Ünlü Sanatçı Edip Akbayram ile birlikte ilçede “Barış Kazanacak” pankartı açtı. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partili Milletvekili adayları Fulya Gülşehir Altınsoy ve Mehmet Seyhan Duru Avanos köprü girişinde zaman zaman ilçede ikamet eden ünlü Sanatçı Edip Akbayram ile yaşanan terör olaylarına bir tepki olarak bu pankartı açtılar. Terör olaylarına duydukları tepkiyi de dile getiren CHP’li adaylar Altınsoy, Duru ve Sanatçı Akbayram, ülkenin bir an önce terör olaylarından kurtarılması, barışın hakim olması temennisinde de bulundular.   

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili adayları Mehmet Seyhan Duru ve Fulya Gülşen Altınsoy, Ünlü Sanatçı Edip Akbayram ile birlikte ilçede “Barış Kazanacak” pankartı açtı.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partili Milletvekili adayları Fulya Gülşehir Altınsoy ve Mehmet Seyhan Duru Avanos köprü girişinde zaman zaman ilçede ikamet eden ünlü Sanatçı Edip Akbayram ile yaşanan terör olaylarına bir tepki olarak bu pankartı açtılar.
Terör olaylarına duydukları tepkiyi de dile getiren CHP’li adaylar Altınsoy, Duru ve Sanatçı Akbayram, ülkenin bir an önce terör olaylarından kurtarılması, barışın hakim olması temennisinde de bulundular. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.