Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Seçimde Sınıfta Kaldı

SİYASET 11.06.2018 - 16:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP Seçimde Sınıfta Kaldı

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığı 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde de kamuoyundan uzak kalması ve basın yayın kuruluşlarına mesafe koyması dikkatlerden kaçmadı.
  CHP İl Başkanlığı ve milletvekili adayları 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde kamuoyu ve basın yayın kuruluşlarına mesafeli davranması dikkatlerden kaçmadı. Nitekim İl Başkanı Kamil Gülmez başta olmak üzere 1.sıra milletvekili adayı Faruk Sarıaslan’ın 24 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarına en geç başlayan parti olması dikkatlerden kaçmazken İl Başkanı Gülmez’in ise basın yayın kuruluşları ile arasına adeta set çekmesi akıllarda soru işareti bıraktı.   İl Başkanı Gülmez’in her seferinde partililere ve milletvekili adaylarına ise Nevşehir’de yerel medya kuruluşlarının kendilerine mesafeli davrandığını söylese de hal böyle olmaması Gülmez’in acaba neden parti çalışmalarına kamuoyundan ve basın yayın kuruluşlarından sakladığı merak ediliyor. Gülmez’in özellikle 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde hiçbir basın toplantısı yapmaması ise acaba Gülmez, Millet ittifakına mı güveniyor yoksa Nevşehir’de basın kuruluşlarını mı önemsemiyor sorusunu akıllara getirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığı 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde de kamuoyundan uzak kalması ve basın yayın kuruluşlarına mesafe koyması dikkatlerden kaçmadı.

 

CHP İl Başkanlığı ve milletvekili adayları 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde kamuoyu ve basın yayın kuruluşlarına mesafeli davranması dikkatlerden kaçmadı. Nitekim İl Başkanı Kamil Gülmez başta olmak üzere 1.sıra milletvekili adayı Faruk Sarıaslan’ın 24 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarına en geç başlayan parti olması dikkatlerden kaçmazken İl Başkanı Gülmez’in ise basın yayın kuruluşları ile arasına adeta set çekmesi akıllarda soru işareti bıraktı.

 

İl Başkanı Gülmez’in her seferinde partililere ve milletvekili adaylarına ise Nevşehir’de yerel medya kuruluşlarının kendilerine mesafeli davrandığını söylese de hal böyle olmaması Gülmez’in acaba neden parti çalışmalarına kamuoyundan ve basın yayın kuruluşlarından sakladığı merak ediliyor. Gülmez’in özellikle 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde hiçbir basın toplantısı yapmaması ise acaba Gülmez, Millet ittifakına mı güveniyor yoksa Nevşehir’de basın kuruluşlarını mı önemsemiyor sorusunu akıllara getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.