Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Ürgüp İlçe Başkanlığında Bayramlaşma Belli Oldu

İLÇELER 04.07.2016 - 19:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP Ürgüp İlçe Başkanlığında Bayramlaşma Belli Oldu

CHP Ürgüp İlçe Başkanı Bekir DEMİR Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.
CHP Ürgüp İlçe Başkanı Bekir DEMİR Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.     CHP Ürgüp İlçe Başkanı Bekir DEMİR Ramazan bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi. "Bayramlar vardı… Ülkemde, sevincin, mutluluğun paylaşmanın ve hatırlamanın doruğa çıktığı günlerdi… Dilerim Ulusum tekrar bu güzel günlere kavuşsun ve ülkemizin yüreğindeki yangın sonsuza dek sönsün. İyiliğin, sevgi, saygı ve hoşgörünün belirli günlerle sınırlı olmadığının ve bu nedenle sevdiklerimizle aramızdaki sevgi bağlarını sadece belirli günlere sığdırmanın anlamlı olmadığının farkında olarak; dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine birlik, beraberlik ve güven içinde hoşgörü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmak için bir fırsat sayılan bu özel günlerin çok önemli olduğu düşüncesiyle Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlar dilerim. dedi     Bayramın Birinci günü saat 11.00-13.00 arası ilçe başkanlığımızda bayramlaşma gerçekleşecektir. Tüm parti üyelerimizi ve Ürgüplü hemşehrilerimizi bekleriz. Yer: Ürgüp CHP ilçe binası Tarih: 05.07.2016 saat:11.00-13.00  
CHP Ürgüp İlçe Başkanı Bekir DEMİR Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

CHP Ürgüp İlçe Başkanı Bekir DEMİR Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

 

 

CHP Ürgüp İlçe Başkanı Bekir DEMİR Ramazan bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi. "Bayramlar vardı… Ülkemde, sevincin, mutluluğun paylaşmanın ve hatırlamanın doruğa çıktığı günlerdi… Dilerim Ulusum tekrar bu güzel günlere kavuşsun ve ülkemizin yüreğindeki yangın sonsuza dek sönsün. İyiliğin, sevgi, saygı ve hoşgörünün belirli günlerle sınırlı olmadığının ve bu nedenle sevdiklerimizle aramızdaki sevgi bağlarını sadece belirli günlere sığdırmanın anlamlı olmadığının farkında olarak; dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine birlik, beraberlik ve güven içinde hoşgörü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmak için bir fırsat sayılan bu özel günlerin çok önemli olduğu düşüncesiyle Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlar dilerim. dedi

 

 

Bayramın Birinci günü saat 11.00-13.00 arası ilçe başkanlığımızda bayramlaşma gerçekleşecektir. Tüm parti üyelerimizi ve Ürgüplü hemşehrilerimizi bekleriz.

Yer: Ürgüp CHP ilçe binası

Tarih: 05.07.2016 saat:11.00-13.00

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.