MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Ürgüp ilçe yönetiminde görev dağılımı yapıldı

SİYASET 23.01.2020 - 13:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

CHP Ürgüp ilçe yönetiminde görev dağılımı yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Ürgüp ilçe yönetiminde görev dağılımı yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Ürgüp ilçe yönetiminde görev dağılımı yapıldı.   Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ilçe kongresinde, ilçenin tarihinde ilk kez bir kadın aday, Fulya Gülşen Altınsoy ilçe başkanlığına seçilmişti.   İlçe başkanı Altınsoy başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı da yapıldı.   12 ismin görev aldığı CHP Ürgüp ilçe yönetiminde; Başkan Yardımcılığına Yasin Güçlü, Eğitim sekreterliğine Adnan Tangüler, İbrahim Karanfil Bilişim Sorumluluğuna, Mahide Doğru Kadın Kolları Örgütlenmesi başkanlığına, Nejla Şahintürk İlçe saymanlığına, Hamza Pınar Örgütlenme ve örgüt yönetimi başkanlığına, Av. Ali Koray Anarat ise Seçim ve Hukuk İşleri Başkanlığına getirildiler.   CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy, Ürgüp ilçe teşkilatı olarak Cumhuriyet Halk Partililerle birlikte başarılı bir çalışma süreci geçireceklerine inandıklarını ifade etti.  
Cumhuriyet Halk Partisi Ürgüp ilçe yönetiminde görev dağılımı yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Ürgüp ilçe yönetiminde görev dağılımı yapıldı.

 

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ilçe kongresinde, ilçenin tarihinde ilk kez bir kadın aday, Fulya Gülşen Altınsoy ilçe başkanlığına seçilmişti.

 

İlçe başkanı Altınsoy başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı da yapıldı.

 

12 ismin görev aldığı CHP Ürgüp ilçe yönetiminde; Başkan Yardımcılığına Yasin Güçlü,

Eğitim sekreterliğine Adnan Tangüler, İbrahim Karanfil Bilişim Sorumluluğuna, Mahide Doğru Kadın Kolları Örgütlenmesi başkanlığına, Nejla Şahintürk İlçe saymanlığına, Hamza Pınar Örgütlenme ve örgüt yönetimi başkanlığına, Av. Ali Koray Anarat ise Seçim ve Hukuk İşleri Başkanlığına getirildiler.

 

CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy, Ürgüp ilçe teşkilatı olarak Cumhuriyet Halk Partililerle birlikte başarılı bir çalışma süreci geçireceklerine inandıklarını ifade etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.