MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cibuti Ulusal Meclis Başkanı Hamed NEVÜ'de

EĞİTİM 10.07.2019 - 10:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Cibuti Ulusal Meclis Başkanı Hamed NEVÜ'de

Cibuti Ulusal Meclis Başkanı Muhammed Ali Hamed, bir dizi ziyaret için geldiği Nevşehir'de, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini (NEVÜ) de ziyaret etti.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin girişinde aracından inerek yerleşke içini gezerek Rektörlüğe gelen Hamed’e NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu eşlik etti.   Cibuti Ulusal Meclis Başkanı Hamed’i makamında ağırlayan Rektör Bağlı, Cibuti'nin dost ve kardeş ülke olduğunu ifade ederek, Türkiye-Cibuti arasında eğitim çalışmalarında işbirliği yapabileceklerini dile getirdi.   Rektör Bağlı, "Binlerce yıllık tarihi zenginliğe sahip Kapadokya bölgesinin köklü kültürünü biz de üniversite olarak bilimsel ve akademik çalışmalarımızla destekleyerek tanıtmaya büyük gayret gösteriyoruz. Bu anlamda Cibuti’de bulunan üniversiteler ile ikili iş birliği yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim" dedi.   Cibuti'nin Türkiye'ye verdiği öneme değinen Başkan Hamed ise birçok alanda ivme kazanmayı hedefleyen Cibuti'nin, Türk üniversitelerinin bu alandaki tecrübelerinden faydalanmak istediklerini ifade etti.   Rektör Bağlı, Başkan Hamed’e günün anısına çanak plaket takdim etti.
Cibuti Ulusal Meclis Başkanı Muhammed Ali Hamed, bir dizi ziyaret için geldiği Nevşehir'de, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini (NEVÜ) de ziyaret etti.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin girişinde aracından inerek yerleşke içini gezerek Rektörlüğe gelen Hamed’e NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu eşlik etti.

 

Cibuti Ulusal Meclis Başkanı Hamed’i makamında ağırlayan Rektör Bağlı, Cibuti'nin dost ve kardeş ülke olduğunu ifade ederek, Türkiye-Cibuti arasında eğitim çalışmalarında işbirliği yapabileceklerini dile getirdi.

 

Rektör Bağlı, "Binlerce yıllık tarihi zenginliğe sahip Kapadokya bölgesinin köklü kültürünü biz de üniversite olarak bilimsel ve akademik çalışmalarımızla destekleyerek tanıtmaya büyük gayret gösteriyoruz. Bu anlamda Cibuti’de bulunan üniversiteler ile ikili iş birliği yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim" dedi.

 

Cibuti'nin Türkiye'ye verdiği öneme değinen Başkan Hamed ise birçok alanda ivme kazanmayı hedefleyen Cibuti'nin, Türk üniversitelerinin bu alandaki tecrübelerinden faydalanmak istediklerini ifade etti.

 

Rektör Bağlı, Başkan Hamed’e günün anısına çanak plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.