MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çiftçi, 'Bizimkisi bir aşk hikayesi'

BELEDİYELER 07.04.2020 - 11:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çiftçi, 'Bizimkisi bir aşk hikayesi'

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, grevde bir yılı doldurmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunurken, Bizimkisi bir aşk hikayesi vurgusunda bulunmayı da ihmal etmedi.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, grevde bir yılı doldurmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunurken, Bizimkisi bir aşk hikayesi vurgusunda bulunmayı da ihmal etmedi.   Kafasını yastığa koyduğunda bile Gülşehir’e daha fazla ne tür hizmetler yapabilirim düşüncesinde olduklarını dile getiren Başkan Çiftçi, “Kardeşlerim, dostlarım, sevgili Gülşehirli hemşehrilerim. Bir yılımızı doldurduğumuz bugünlerde "bizimkisi bir aşk hikayesi" diyerek çıktığımız bu yolda hepiniz için çalışıyor ve çalışmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar yaptıklarımızın sadece bir başlangıç olduğunu özellikle bilmenizi isterim. Karşınızda sizden biri olarak, kafasını yastığa koyduğunda dahi ilçesini ve sizleri düşünen bir Belediye Başkanınızın olduğunu asla unutmayın. Bizler, sizler için gayret, tevazu ve samimiyetle gece gündüz demeden çalışmaya ediyoruz. Şahsımı ve ekibimi sadece bu güzel ilçemizin Belediye Başkanı ve yöneticileri olarak değil, bu memleketin evladı olarak bilmeniz bize daha çok çalışma aşkı ve şevki kazandıracaktır. Bu düşüncelerle hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, grevde bir yılı doldurmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunurken, Bizimkisi bir aşk hikayesi vurgusunda bulunmayı da ihmal etmedi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, grevde bir yılı doldurmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunurken, Bizimkisi bir aşk hikayesi vurgusunda bulunmayı da ihmal etmedi.

 

Kafasını yastığa koyduğunda bile Gülşehir’e daha fazla ne tür hizmetler yapabilirim düşüncesinde olduklarını dile getiren Başkan Çiftçi, “Kardeşlerim, dostlarım, sevgili Gülşehirli hemşehrilerim. Bir yılımızı doldurduğumuz bugünlerde "bizimkisi bir aşk hikayesi" diyerek çıktığımız bu yolda hepiniz için çalışıyor ve çalışmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar yaptıklarımızın sadece bir başlangıç olduğunu özellikle bilmenizi isterim. Karşınızda sizden biri olarak, kafasını yastığa koyduğunda dahi ilçesini ve sizleri düşünen bir Belediye Başkanınızın olduğunu asla unutmayın. Bizler, sizler için gayret, tevazu ve samimiyetle gece gündüz demeden çalışmaya ediyoruz. Şahsımı ve ekibimi sadece bu güzel ilçemizin Belediye Başkanı ve yöneticileri olarak değil, bu memleketin evladı olarak bilmeniz bize daha çok çalışma aşkı ve şevki kazandıracaktır. Bu düşüncelerle hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.