Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çiftçi, eski görevine geri döndü

NEVŞEHİR 16.09.2019 - 13:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çiftçi, eski görevine geri döndü

İl Özel İdaresinde Genel Sekreterlik makamına Çat eski belediye başkanı Kamil Duru atandı.
  NEVŞEHİR(MHA) İl Özel İdaresinde Genel Sekreterlik makamına Çat eski belediye başkanı Kamil Duru atandı.   Eski il genel sekreteri Savaş Benli’nin Nevşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından Vekaleten bu göreve getirilen Ramazan Çiftçi, Benli’nin görevine yeniden dönüp dönmeyeceği tartışmalarına rağmen süreci oldukça iyi yönetti.   2016 Yılından itibaren il özel idaresi genel sekreter yardımcısı olarak görev yapan Çiftçi, yaşanan belirsizlik yumağına rağmen özel idarenin yatırımlarının, çalışmalarının aksamaması aşamasında elinden geleni fazlasıyla yerine getirdi.   Çiftçi 1975 yılında Gülşehir’de doğdu. İlkokulu Oğulkaya Köyünde, Ortaokulu Gülşehir’de, Liseyi Nevşehir Lisesinde, Üniversiteyi Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamladı.   Memuriyete 1994 yılında başlayarak 13 yıl emniyet hizmetleri sınıfında çalıştı. 2011-2014 yılları arasında TOKİ Emlak Yönetim Hizmetleri Nevşehir Müdürü olarak görev yaptı. 2014 yılında Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Şubesinde, 2014 yılında Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde Şehit ve Gazi Birim Sorumlusu olarak görev yaptı. Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanlığı ve Belediye Kent Konseyi yönetim kurulu üyeliği, görevlerine devam etmekte. Valilik Makamının 18/11/2016 tarihli ve olurları ile Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı.
İl Özel İdaresinde Genel Sekreterlik makamına Çat eski belediye başkanı Kamil Duru atandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Özel İdaresinde Genel Sekreterlik makamına Çat eski belediye başkanı Kamil Duru atandı.

 

Eski il genel sekreteri Savaş Benli’nin Nevşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından Vekaleten bu göreve getirilen Ramazan Çiftçi, Benli’nin görevine yeniden dönüp dönmeyeceği tartışmalarına rağmen süreci oldukça iyi yönetti.

 

2016 Yılından itibaren il özel idaresi genel sekreter yardımcısı olarak görev yapan Çiftçi, yaşanan belirsizlik yumağına rağmen özel idarenin yatırımlarının, çalışmalarının aksamaması aşamasında elinden geleni fazlasıyla yerine getirdi.

 

Çiftçi 1975 yılında Gülşehir’de doğdu. İlkokulu Oğulkaya Köyünde, Ortaokulu Gülşehir’de, Liseyi Nevşehir Lisesinde, Üniversiteyi Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamladı.

 

Memuriyete 1994 yılında başlayarak 13 yıl emniyet hizmetleri sınıfında çalıştı. 2011-2014 yılları arasında TOKİ Emlak Yönetim Hizmetleri Nevşehir Müdürü olarak görev yaptı. 2014 yılında Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Şubesinde, 2014 yılında Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde Şehit ve Gazi Birim Sorumlusu olarak görev yaptı. Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanlığı ve Belediye Kent Konseyi yönetim kurulu üyeliği, görevlerine devam etmekte. Valilik Makamının 18/11/2016 tarihli ve olurları ile Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.