Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çiftçi, ‘Gülşehir altın çağı yaşayacak’

SİYASET 30.03.2019 - 15:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çiftçi, ‘Gülşehir altın çağı yaşayacak’

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fatih Çiftçi Gülşehir’in altın çağını yaşayacağını ifade etti.
  AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Av. Fatih Çiftçi, yarın yapılacak olan seçimler öncesinde Gülşehir’de vatandaşlara Gülşehir’in altın çağını yaşatacağının sözünü verdi.   Çiftçi, “1 Nisan itibariyle Gülşehir’in kalkınma hamlesi başlayacak. Gülşehirli hemşerilerimizin inancı ve hükümetimizin desteği ile Gülşehir’i daha ileriye taşıyacağız. Bizler parti ayrımı yapmaksızın, kişi ayrımı yapmaksızın çalışacağız. Durmadan yılmadan Gülşehir’in tüm sorunlarını çözmek için kolları sıvayacağız. Gülşehir’in geleceğini hep birlikte kurup inşa edeceğiz. Göç vermeyen, istihdamı artmış bir Gülşehir sunmak için sabırsızlanıyoruz. Yatırımcının, turizmcinin yeni adresi Gülşehir olacak. Gülşehir hem turizmden hem ticaretten hem de tarımdan hak ettiğini alacak ve hep birlikte bir kalkınmanın temellerini atacağız” dedi.   31 Martta oy kullanacak vatandaşlara da seslenen Çiftçi, “Sadece bir belediye başkanı değil, bu ilçenin geleceğini kaderini de tayin edeceksiniz. İnandığımız sevdamız olan Gülşehir için desteklerinizi bekliyorum” diye konuştu.
AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fatih Çiftçi Gülşehir’in altın çağını yaşayacağını ifade etti.

 

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Av. Fatih Çiftçi, yarın yapılacak olan seçimler öncesinde Gülşehir’de vatandaşlara Gülşehir’in altın çağını yaşatacağının sözünü verdi.

 

Çiftçi, “1 Nisan itibariyle Gülşehir’in kalkınma hamlesi başlayacak. Gülşehirli hemşerilerimizin inancı ve hükümetimizin desteği ile Gülşehir’i daha ileriye taşıyacağız. Bizler parti ayrımı yapmaksızın, kişi ayrımı yapmaksızın çalışacağız. Durmadan yılmadan Gülşehir’in tüm sorunlarını çözmek için kolları sıvayacağız. Gülşehir’in geleceğini hep birlikte kurup inşa edeceğiz. Göç vermeyen, istihdamı artmış bir Gülşehir sunmak için sabırsızlanıyoruz. Yatırımcının, turizmcinin yeni adresi Gülşehir olacak. Gülşehir hem turizmden hem ticaretten hem de tarımdan hak ettiğini alacak ve hep birlikte bir kalkınmanın temellerini atacağız” dedi.

 

31 Martta oy kullanacak vatandaşlara da seslenen Çiftçi, “Sadece bir belediye başkanı değil, bu ilçenin geleceğini kaderini de tayin edeceksiniz. İnandığımız sevdamız olan Gülşehir için desteklerinizi bekliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.