Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çiftçi , 'Gülşehir için boşa geçirdiğim 1 dakika bana haram olsun'

İLÇELER 12.10.2019 - 13:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çiftçi , 'Gülşehir için boşa geçirdiğim 1 dakika bana haram olsun'

Gülşehir ilçesinde belediye başkanı Av. Fatih Çiftçi, göreve geldiği günden bu yana makam aracının giderlerini düşürdü. Başkan Çiftçi, bundan sonra da mümkün mertebe makam aracını özellikle ilçe içerisinde daha az kullanma kararı aldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir ilçesinde belediye başkanı Av. Fatih Çiftçi, göreve geldiği günden bu yana makam aracının giderlerini düşürdü. Başkan Çiftçi, bundan sonra da mümkün mertebe makam aracını özellikle ilçe içerisinde daha az kullanma kararı aldı.   Görevini halkla iç içe, istişare halinde sürdürmeyi hedefleyen Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, kendisinden önceki belediye başkanının döneminde makam aracının giderleri ile son 6 aylık zaman dilimindeki giderlerin yarı yarıya düşürüldüğünü belirtti.   Özellikle evden işe, işten eve geliş gidişlerde mümkün mertebe makam aracıyla değil, yürüyüş yapmayı ve halkla iç içe olmayı tercih ettiğini belirten Başkan Çiftçi, bundan sonra da bu anlayışını sürdüreceğini ifade etti.   Belediyenin kapılarının 7\24 tüm hemşehrilerine açık olduğunu da hatırlatan Başkan Çiftçi, “Partisi ne olursa olsun herkese gönlümüzde kapımızda açık. Bu şehir için boşa harcadığım 1 dakika bana haram olsun” dedi.  
Gülşehir ilçesinde belediye başkanı Av. Fatih Çiftçi, göreve geldiği günden bu yana makam aracının giderlerini düşürdü. Başkan Çiftçi, bundan sonra da mümkün mertebe makam aracını özellikle ilçe içerisinde daha az kullanma kararı aldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir ilçesinde belediye başkanı Av. Fatih Çiftçi, göreve geldiği günden bu yana makam aracının giderlerini düşürdü. Başkan Çiftçi, bundan sonra da mümkün mertebe makam aracını özellikle ilçe içerisinde daha az kullanma kararı aldı.

 

Görevini halkla iç içe, istişare halinde sürdürmeyi hedefleyen Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, kendisinden önceki belediye başkanının döneminde makam aracının giderleri ile son 6 aylık zaman dilimindeki giderlerin yarı yarıya düşürüldüğünü belirtti.

 

Özellikle evden işe, işten eve geliş gidişlerde mümkün mertebe makam aracıyla değil, yürüyüş yapmayı ve halkla iç içe olmayı tercih ettiğini belirten Başkan Çiftçi, bundan sonra da bu anlayışını sürdüreceğini ifade etti.

 

Belediyenin kapılarının 7\24 tüm hemşehrilerine açık olduğunu da hatırlatan Başkan Çiftçi, “Partisi ne olursa olsun herkese gönlümüzde kapımızda açık. Bu şehir için boşa harcadığım 1 dakika bana haram olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.