Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çiftçi,'Gülşehir’in 1 Lirasının hesabını soracağım'

İLÇELER 07.10.2019 - 13:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çiftçi,'Gülşehir’in 1 Lirasının hesabını soracağım'

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, geçmiş belediye dönemine yönelik çok ciddi sorunlarla boğuştuklarını belirtirken, “Gülşehir’in 1 Lirasının hesabını soracağım” dedi.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, geçmiş belediye dönemine yönelik çok ciddi sorunlarla boğuştuklarını belirtirken, “Gülşehir’in 1 Lirasının hesabını soracağım” dedi.   İYİ Partili Vahdi Arısoy döneminde bazı seçim harcamalarının belediye kasasından ödendiğinin saptandığını da belirten Başkan Çiftçi, 14 bin TL tutarında çanta bastırılarak dağıtılmasının da usulü ve kanunlara aykırı olduğunu dile getirdi.   Geçmiş dönemden Gülşehir belediyesine 225 bin TL ödenmesi gereken faturalı borç bırakıldığını hatırlatan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, halı saha, alabalık tesisi, yapı ruhsatları ve kum ocağı gibi çok sayıda savcılığa suç duyurusunda bulunulabilecek konuların da incelenmeye devam edildiğini ifade etti.
Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, geçmiş belediye dönemine yönelik çok ciddi sorunlarla boğuştuklarını belirtirken, “Gülşehir’in 1 Lirasının hesabını soracağım” dedi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, geçmiş belediye dönemine yönelik çok ciddi sorunlarla boğuştuklarını belirtirken, “Gülşehir’in 1 Lirasının hesabını soracağım” dedi.

 

İYİ Partili Vahdi Arısoy döneminde bazı seçim harcamalarının belediye kasasından ödendiğinin saptandığını da belirten Başkan Çiftçi, 14 bin TL tutarında çanta bastırılarak dağıtılmasının da usulü ve kanunlara aykırı olduğunu dile getirdi.

 

Geçmiş dönemden Gülşehir belediyesine 225 bin TL ödenmesi gereken faturalı borç bırakıldığını hatırlatan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, halı saha, alabalık tesisi, yapı ruhsatları ve kum ocağı gibi çok sayıda savcılığa suç duyurusunda bulunulabilecek konuların da incelenmeye devam edildiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.