Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çiftçi, 'Gülşehir'in her daim emrindeyim'

İLÇELER 09.07.2019 - 12:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çiftçi, 'Gülşehir'in her daim emrindeyim'

Son yerel seçimlerde Gülşehir halkının büyük bir teveccühü ile AK hizmet kervanını yeniden Gülşehir ile buluşturan Başkan Fatih Çiftçi, 7 gün 24 saat ilçenin sorunlarıyla hemhal oluyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Son yerel seçimlerde Gülşehir halkının büyük bir teveccühü ile AK hizmet kervanını yeniden Gülşehir ile buluşturan Başkan Fatih Çiftçi, 7 gün 24 saat ilçenin sorunlarıyla hemhal oluyor.  Kimi zaman bir çocuk parkında çocuklarla sohbet ederken, kimi zaman ilçenin herhangi bir mahallesinde, bir sokağında vatandaşların taleplerini, önerilerini hatta şikayetlerini dinlerken görebileceğiniz Başkan Çiftçi, belediyeciliği makam koltuğunda oturarak, vatandaşı ayağına bekleyip, halkın içerisine karışmayan anlayışı ters düz etti.  Başkan Çiftçi, “Biri çalışmak mı dedi?. Her an her yerdeyiz!. Gönül gönüle vatandaşlarımızla iç içeyiz. Dedik ya sevdalıyız bu memlekete” ifadeleriyle Gülşehir sevdasını bir kez daha dile getirdi.
Son yerel seçimlerde Gülşehir halkının büyük bir teveccühü ile AK hizmet kervanını yeniden Gülşehir ile buluşturan Başkan Fatih Çiftçi, 7 gün 24 saat ilçenin sorunlarıyla hemhal oluyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Son yerel seçimlerde Gülşehir halkının büyük bir teveccühü ile AK hizmet kervanını yeniden Gülşehir ile buluşturan Başkan Fatih Çiftçi, 7 gün 24 saat ilçenin sorunlarıyla hemhal oluyor. 


Kimi zaman bir çocuk parkında çocuklarla sohbet ederken, kimi zaman ilçenin herhangi bir mahallesinde, bir sokağında vatandaşların taleplerini, önerilerini hatta şikayetlerini dinlerken görebileceğiniz Başkan Çiftçi, belediyeciliği makam koltuğunda oturarak, vatandaşı ayağına bekleyip, halkın içerisine karışmayan anlayışı ters düz etti. 


Başkan Çiftçi, “Biri çalışmak mı dedi?. Her an her yerdeyiz!. Gönül gönüle vatandaşlarımızla iç içeyiz. Dedik ya sevdalıyız bu memlekete” ifadeleriyle Gülşehir sevdasını bir kez daha dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.