MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çiftçi İl temsilciliğine atandı

NEVŞEHİR 23.09.2021 - 15:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çiftçi İl temsilciliğine atandı

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, Türkiye Gazileri ve Şehit aileleri Vakfının şubesini oluşturmak üzere il temsilcisi olarak atandı
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi,    Türkiye Gazileri ve Şehit aileleri Vakfının şubesini oluşturmak üzere il temsilcisi olarak atandı.    Vakıf genel başkanı Gazi Lokman Aylar'ı makamında ziyaret eden Başkan Ramazan Çiftçi, görevlendirmeden dolayı kendisine teşekkür etti.    Bu arada Ömer Demir Niğde İl Temsilciliğine, Mutlu Kılıçaraslan Kırşehir İl Temsilciliğine, Gökay Açıkgöz Yozgat İl Temsilciliğine, Yakup Ergen ise Yozgat Sarıkaya temsilciliğine getirildiler. 
Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, Türkiye Gazileri ve Şehit aileleri Vakfının şubesini oluşturmak üzere il temsilcisi olarak atandı

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, 

 

Türkiye Gazileri ve Şehit aileleri Vakfının şubesini oluşturmak üzere il temsilcisi olarak atandı. 

 

Vakıf genel başkanı Gazi Lokman Aylar'ı makamında ziyaret eden Başkan Ramazan Çiftçi, görevlendirmeden dolayı kendisine teşekkür etti. 

 

Bu arada Ömer Demir Niğde İl Temsilciliğine, Mutlu Kılıçaraslan Kırşehir İl Temsilciliğine, Gökay Açıkgöz Yozgat İl Temsilciliğine, Yakup Ergen ise Yozgat Sarıkaya temsilciliğine getirildiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.