Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çiftçi, 'Lütfen tedbiri elden bırakmayalım'

İLÇELER 26.10.2020 - 12:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çiftçi, 'Lütfen tedbiri elden bırakmayalım'

Korona virüs testi negatif çıkmasına karşın, ciğerlerinde bulgular tespit edilen ve kendisini izole altına alan Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, hemşehrilerine Lütfen tedbiri elden bırakmayalım çağrısında bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Korona virüs testi negatif çıkmasına karşın, ciğerlerinde bulgular tespit edilen ve kendisini izole altına alan Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, hemşehrilerine Lütfen tedbiri elden bırakmayalım çağrısında bulundu.     Başkan Çiftçi, "Kıymetli hemşehrilerim, bir haftadır covid mücadelesi veriyorum. Testlerim negatif ancak çekilen tomografilerde ciğerlerimde bulgular vardır. Doktorların tavsiyesi; izleyelim, görelim duruma bakalım. Hal böyle iken izole olmamı tavsiye ettiler. Yaşadığımız bu sürecin ciddiyetini ortaya koyabilmek adına, siz değerli hemşehrilerime bu haberi bizzat vermek, salgının ciddiyetini yeniden paylaşmak istedim. Sağlık durumum iyi olmakla birlikte, kontrol amaçlı durum düzelene kadar izole kalacağım. Sizlerden ricam lütfen tedbiri elden bırakmayalım. Virüsle mücadelede en etkin yol olan maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına harfiyen uyalım. En kısa sürede görüşmek dileğiyle, Allah’a emanet olun. Dualarınızı eksik etmeyin" dedi. 
Korona virüs testi negatif çıkmasına karşın, ciğerlerinde bulgular tespit edilen ve kendisini izole altına alan Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, hemşehrilerine Lütfen tedbiri elden bırakmayalım çağrısında bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Korona virüs testi negatif çıkmasına karşın, ciğerlerinde bulgular tespit edilen ve kendisini izole altına alan Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, hemşehrilerine Lütfen tedbiri elden bırakmayalım çağrısında bulundu.  

 

Başkan Çiftçi, "Kıymetli hemşehrilerim, bir haftadır covid mücadelesi veriyorum. Testlerim negatif ancak çekilen tomografilerde ciğerlerimde bulgular vardır. Doktorların tavsiyesi; izleyelim, görelim duruma bakalım. Hal böyle iken izole olmamı tavsiye ettiler. Yaşadığımız bu sürecin ciddiyetini ortaya koyabilmek adına, siz değerli hemşehrilerime bu haberi bizzat vermek, salgının ciddiyetini yeniden paylaşmak istedim. Sağlık durumum iyi olmakla birlikte, kontrol amaçlı durum düzelene kadar izole kalacağım. Sizlerden ricam lütfen tedbiri elden bırakmayalım. Virüsle mücadelede en etkin yol olan maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına harfiyen uyalım. En kısa sürede görüşmek dileğiyle, Allah’a emanet olun. Dualarınızı eksik etmeyin" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.