Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çiftçi, 'Var gücümüzle çalışıyoruz'

BELEDİYELER 18.04.2020 - 13:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çiftçi, 'Var gücümüzle çalışıyoruz'

Gülşehir Belediyesi ilçedeki yerleşim alanlarında yol düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi ilçedeki yerleşim alanlarında yol düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.   Belediye ekipleri ilçe genelinde halkın en konforlu yaya ve araç trafiğini sürdürebilmelerine yönelik mesaisine devam ediyor.   Fatih mahallesinde bordür çalışmalarını devam ettiren belediye ekiplerinin gayretli ve fedakarane çalışmalarını takdir ettiklerini belirten Başkan Fatih Çiftçi, “Gülşehir’imizin her anlamda daha yaşanabilir bir ilçe yapabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımıza katılan belediye çalışanlarımıza, bizlere her daim destek olan halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.  
Gülşehir Belediyesi ilçedeki yerleşim alanlarında yol düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi ilçedeki yerleşim alanlarında yol düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

 

Belediye ekipleri ilçe genelinde halkın en konforlu yaya ve araç trafiğini sürdürebilmelerine yönelik mesaisine devam ediyor.

 

Fatih mahallesinde bordür çalışmalarını devam ettiren belediye ekiplerinin gayretli ve fedakarane çalışmalarını takdir ettiklerini belirten Başkan Fatih Çiftçi, “Gülşehir’imizin her anlamda daha yaşanabilir bir ilçe yapabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımıza katılan belediye çalışanlarımıza, bizlere her daim destek olan halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.