Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çiftçi ve yönetiminden Başkan Kemikkıran'a ziyaret

SİYASET 13.03.2021 - 14:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çiftçi ve yönetiminden Başkan Kemikkıran'a ziyaret

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve beraberindeki heyet AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran'ı ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve beraberindeki heyet AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran'ı ziyaret etti.     Dernek yöneticilerinin yanı sıra kalabalık bir şekilde Şehit yakınları ve gazilerin de katıldığı ziyarette Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi.     Başkan Kemikkıran, ziyaretlerinden dolayı dernek Başkanı Çiftçi ve beraberindeki heyete teşekkür ederken, "Nevşehir'imizde Şehit ve Gazilerimizin temsil makamı Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğimizdir. Teşkilatlarımızla birlikte her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.   
Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve beraberindeki heyet AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran'ı ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve beraberindeki heyet AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran'ı ziyaret etti.  

 

Dernek yöneticilerinin yanı sıra kalabalık bir şekilde Şehit yakınları ve gazilerin de katıldığı ziyarette Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi.  

 

Başkan Kemikkıran, ziyaretlerinden dolayı dernek Başkanı Çiftçi ve beraberindeki heyete teşekkür ederken, "Nevşehir'imizde Şehit ve Gazilerimizin temsil makamı Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğimizdir. Teşkilatlarımızla birlikte her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.