MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çocuklar Üşümesin Kampanyası'nda toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı

NEVŞEHİR 22.01.2021 - 17:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çocuklar Üşümesin Kampanyası'nda toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın başlattı Çocuklar Üşümesin Kampanyası’nda toplanan yardımlar ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlandı.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın başlattı Çocuklar Üşümesin Kampanyası’nda toplanan yardımlar ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlandı.   Nevşehir’deki ihtiyaç sahibi çocuklar için geçtiğimiz yıl başlattığı kampanya ile binlerce çocuğa ulaşan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, bu yılda “Şehirde bir tek evladımız dahi boynu bükük kalmasın, soğuktan hasta olsun istemiyorum” diyerek geçtiğimiz günlerde yeni bir kampanyanın startını verdi.   Arı’nın başlattığı ve kısa sürede büyük destek gören Çocuklar Üşümesin Kampanyası’na Nevşehir ve Türkiye’nin çeşitli illerinden çok sayıda hayırsever katıldı.   Kampanya çerçevesinde toplanan yardımlar ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlandı.   Eşi Melek Arı ile birlikte bazı çocukların kışlık giyeceklerini kendisi dağıtan Başkan Arı, kampanyaya destek veren hayırseverlere teşekkür etti.   Çocuklara ayrıca eşi Melek Arı’nın , "Gönülleri örmek için şişini al, gel" sloganıyla başlattığı etkinlikte üretilen atkı ve berelerden de hediye eden Arı, tespit edilen tüm ihtiyaç sahibi ailelere yapılacak yardımların belediye görevlileri tarafından önümüzdeki günlerde evlerine ulaştırılacağını açıkladı.   Arı, “Bu şehirde hiçbir kardeşimiz montsuz, botsuz, kömürsüz, gıdasız kalmasın istiyoruz. Lütfen çevrenizde gördüğünüz, duyduğunuz ihtiyaç sahiplerini bize bildirin. Bununla ilgili oluşturduğumuz ekiplerimiz sürekli mahallelerimizde tarama yapıyor ancak bizimde gözümüzden kaçan aileler olabilir. Eğer bu şehirde bir kardeşimiz ihtiyaç sahibi ise ve biz ona ulaşamamışsak ilk önce belediye başkanı olarak bu vebal benimdir. Beraberinde başkan yardımcılarımın ve belediyemindir. Eğer bir hemşerimizin haberi varda bize ulaştırmıyorsa diğer vebalde onundur. Lütfen vebalde kalmayalım. Yalvarıyorum bize bildirin.Bu konuda tüm kıymetli hemşerilerimden destek bekliyorum” dedi.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın başlattı Çocuklar Üşümesin Kampanyası’nda toplanan yardımlar ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlandı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın başlattı Çocuklar Üşümesin Kampanyası’nda toplanan yardımlar ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlandı.

 

Nevşehir’deki ihtiyaç sahibi çocuklar için geçtiğimiz yıl başlattığı kampanya ile binlerce çocuğa ulaşan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, bu yılda “Şehirde bir tek evladımız dahi boynu bükük kalmasın, soğuktan hasta olsun istemiyorum” diyerek geçtiğimiz günlerde yeni bir kampanyanın startını verdi.

 

Arı’nın başlattığı ve kısa sürede büyük destek gören Çocuklar Üşümesin Kampanyası’na Nevşehir ve Türkiye’nin çeşitli illerinden çok sayıda hayırsever katıldı.

 

Kampanya çerçevesinde toplanan yardımlar ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlandı.

 

Eşi Melek Arı ile birlikte bazı çocukların kışlık giyeceklerini kendisi dağıtan Başkan Arı, kampanyaya destek veren hayırseverlere teşekkür etti.

 

Çocuklara ayrıca eşi Melek Arı’nın , "Gönülleri örmek için şişini al, gel" sloganıyla başlattığı etkinlikte üretilen atkı ve berelerden de hediye eden Arı, tespit edilen tüm ihtiyaç sahibi ailelere yapılacak yardımların belediye görevlileri tarafından önümüzdeki günlerde evlerine ulaştırılacağını açıkladı.

 

Arı, “Bu şehirde hiçbir kardeşimiz montsuz, botsuz, kömürsüz, gıdasız kalmasın istiyoruz. Lütfen çevrenizde gördüğünüz, duyduğunuz ihtiyaç sahiplerini bize bildirin. Bununla ilgili oluşturduğumuz ekiplerimiz sürekli mahallelerimizde tarama yapıyor ancak bizimde gözümüzden kaçan aileler olabilir. Eğer bu şehirde bir kardeşimiz ihtiyaç sahibi ise ve biz ona ulaşamamışsak ilk önce belediye başkanı olarak bu vebal benimdir. Beraberinde başkan yardımcılarımın ve belediyemindir. Eğer bir hemşerimizin haberi varda bize ulaştırmıyorsa diğer vebalde onundur. Lütfen vebalde kalmayalım. Yalvarıyorum bize bildirin.Bu konuda tüm kıymetli hemşerilerimden destek bekliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.