MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çözüm Temel Lisesi İnsani Duygularla Neden Oynuyor?

EĞİTİM 13.07.2016 - 16:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çözüm Temel Lisesi İnsani Duygularla Neden Oynuyor?

Nevşehir’de bulunan billboardlarda Çözüm Temel Lisesinin reklamları vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.
  Nevşehir’de bulunan billboardlarda Çözüm Temel Lisesinin reklamları vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.   Nevşehir Çözüm Temel Lisesi yasal olan bir kanunun sırf kendileri ücretsiz yapmış gibi şehit ailelerini kullanarak reklam çalışması yapması tepkilere neden oldu. Nitekim şehit çocuklarının özel eğitim kurumlarda okutulması zaten ücretsiz.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak yapmış olduğumuz araştırmalar sonrasında Özel eğitim kurumları kanununda 13. Maddesinde ve MEB Özel Öğretim Kurumları yönetmenliğinin 57 ve 58. Maddesi birinci fıkrasında şehit çocuklarının özel okullarda zaten ücretsiz okutulması şartı yasal olarak açıklandığı ilgili maddelerde belirtilmiş.   Edinilen bilgilere göre Nevşehir’de bulunan özel okullar arasında Altınyıldız Koleji dört şehit çocuğunu ve Kardelen Koleji yine 4 şehit çocuğunu ücretsiz olarak eğitim verdiğini gelen bilgiler arasında.   Nevşehir’de bugünlerde çıkan billboard reklamlarında “ Şehit Çocukları, paradan daha değerli bir bedel ile ücretsiz okur, O bedel Babaları tarafından peşin ödenmiştir” konulu reklam çalışması ile sanki kendileri ücretsiz okutacağını açıklayan Çözüm Temel Lisesinde ise hiçbir şehit çocuğunun okumadığı belirtildi.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak insanların duygularına yönelik yapılan ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan yasayı sanki kendileri yapmış gibi yayımlayan özel okul hakkında yasal işlemleri yapmaya davet ediyoruz.   Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi’yi ise konuyla ilgili geniş kapsamlı bir açıklama yapmaya davet ediyoruz. 
Nevşehir’de bulunan billboardlarda Çözüm Temel Lisesinin reklamları vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.

 

Nevşehir’de bulunan billboardlarda Çözüm Temel Lisesinin reklamları vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.

 

Nevşehir Çözüm Temel Lisesi yasal olan bir kanunun sırf kendileri ücretsiz yapmış gibi şehit ailelerini kullanarak reklam çalışması yapması tepkilere neden oldu. Nitekim şehit çocuklarının özel eğitim kurumlarda okutulması zaten ücretsiz.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak yapmış olduğumuz araştırmalar sonrasında Özel eğitim kurumları kanununda 13. Maddesinde ve MEB Özel Öğretim Kurumları yönetmenliğinin 57 ve 58. Maddesi birinci fıkrasında şehit çocuklarının özel okullarda zaten ücretsiz okutulması şartı yasal olarak açıklandığı ilgili maddelerde belirtilmiş.

 

Edinilen bilgilere göre Nevşehir’de bulunan özel okullar arasında Altınyıldız Koleji dört şehit çocuğunu ve Kardelen Koleji yine 4 şehit çocuğunu ücretsiz olarak eğitim verdiğini gelen bilgiler arasında.

 

Nevşehir’de bugünlerde çıkan billboard reklamlarında “ Şehit Çocukları, paradan daha değerli bir bedel ile ücretsiz okur, O bedel Babaları tarafından peşin ödenmiştir” konulu reklam çalışması ile sanki kendileri ücretsiz okutacağını açıklayan Çözüm Temel Lisesinde ise hiçbir şehit çocuğunun okumadığı belirtildi.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak insanların duygularına yönelik yapılan ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan yasayı sanki kendileri yapmış gibi yayımlayan özel okul hakkında yasal işlemleri yapmaya davet ediyoruz.

 

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi’yi ise konuyla ilgili geniş kapsamlı bir açıklama yapmaya davet ediyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.