MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kamu Hizmetleri Talimatı Verdi

GÜNCEL 12.10.2018 - 21:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kamu Hizmetleri Talimatı Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 81 İl Valiliğine kamu hizmetleri konusunda talimat verildi.
  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 81 İl Valiliğine kamu hizmetleri talimatı verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Valiliklere gönderilen talimat şu şekilde;   “Kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde sorun çözen, çözüm üreten, sonuç ve vatandaş odaklı devlet anlayışı ile bürokrasinin azaltılması Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin öncelikli hedeflerindendir. Kamu hizmetlerinde hantallığa sebebiyet veren hususların ortadan kaldırılması, milletimize hizmetlerin süratli ve en iyi şekilde sunulması, devlet ve millet bütünleşmesini zedeleyen davranışlardan kaçınılması gerekmektedir. Bu itibarla; kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan tüm başvurularda, talebin sonuçlandırılması başka bir idari makamın görev alanında kalsa dahi, başvurular anında incelenerek takip edilecek, talebin ilk başvuru yerinde neticelendirilmesine özen gösterilecek, başvuru sahibine yapılan işlemler hakkında gecikmeksizin nihai ve kesin bilgi verilecek, başvuruların süratli ve doğru sonuçlandırılması amacıyla gerekli tüm tedbirler alınacaktır.”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 81 İl Valiliğine kamu hizmetleri konusunda talimat verildi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 81 İl Valiliğine kamu hizmetleri talimatı verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Valiliklere gönderilen talimat şu şekilde;

 

“Kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde sorun çözen, çözüm üreten, sonuç ve vatandaş odaklı devlet anlayışı ile bürokrasinin azaltılması Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin öncelikli hedeflerindendir. Kamu hizmetlerinde hantallığa sebebiyet veren hususların ortadan kaldırılması, milletimize hizmetlerin süratli ve en iyi şekilde sunulması, devlet ve millet bütünleşmesini zedeleyen davranışlardan kaçınılması gerekmektedir.

Bu itibarla; kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan tüm başvurularda, talebin sonuçlandırılması başka bir idari makamın görev alanında kalsa dahi, başvurular anında incelenerek takip edilecek, talebin ilk başvuru yerinde neticelendirilmesine özen gösterilecek, başvuru sahibine yapılan işlemler hakkında gecikmeksizin nihai ve kesin bilgi verilecek, başvuruların süratli ve doğru sonuçlandırılması amacıyla gerekli tüm tedbirler alınacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.