Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cumhurbaşkanına Destek Sitesi Kuruldu

GÜNCEL 04.03.2017 - 11:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Cumhurbaşkanına Destek Sitesi Kuruldu

AK Parti Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Aydın Kahraman ve AK Parti eski Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emre Bekdemir, "Yalnızım" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan için web sitesi kurdular.
 AK Parti Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Aydın Kahraman ve AK Parti eski Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emre Bekdemir, "Yalnızım" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan için web sitesi kurdular.   AK Parti Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Aydın Kahraman ve AK Parti eski Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emre Bekdemir, Yeni Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi için Kırşehir’de kurdukları web sitesi ile yeni anayasaya ‘Evet’ diyeceklerini ve düşüncelerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kitap halinde sunacaklarını söylediler.          16 Nisan referandumuna az bir süre kala teknik altyapısı tamamlanan web sitesi hakkında açıklamada bulunan Kahraman ve Bekdemir, oluşturulan web sitesinin tarihe tanıklıkta edeceğini ifade etti.     “Web sitesinde ‘Evet’ düşüncesinde olan herkes Cumhurbaşkanına sesleniyor” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a daha önce de Cumhurbaşkanlığı seçimindewww.tayyiperdoganidestekliyorum.com sitesi açarak destek veren Kahraman ve Bekdemir, 16 Nisan referandumu öncesinde de kurdukları www.yenianayasayaevet.com adlı web sitesi ile Türkiye ve yurt dışındaki seçmeninde düşüncelerini aktardı.   “Cumhurbaşkanı yalnız olmadığını aldığı kitapla da görecek” Cumhurbaşkanı Erdoğan için samimi duyguların yer aldığı web sitesinden alınacak yorumlar, duygu ve düşünceler, kitap ve belgesel olarak hazırlanarak referandumdan hemen sonra Cumhurbaşkanına hediye edilecek.          Aynı zamanda, web sitesi üzerinde yer alan numaralara gönderilecek fotoğraf ve video ile görüntülü mesaj da göndererek yorum yapılacağını dile getiren Kahraman, “Web sitemizden yayınladığımız whatsapp numaralarına ve twitter adresimize gönderecekleri videoları da hem yayınlayacağız hem de belgesel tadında Cumhurbaşkanımıza sunacağız. Türkiye’nin gelişimi için her noktada destek verdik. Devletimizin bekası, milletin onuru, geleceğin aydınlığı için Cumhurbaşkanımıza yalnız olmadığını gösterme çabası içerisindeyiz. Cumhurbaşkanımızın yalnızım dediği günden beri içimize işleyen hüznü birlikte yaşamaktayız. Bu hüzün bize ne yapalım da Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu gösterelim düşüncesinden hareketle yorumları kitaplaştırmak, görüntüleri belgesele çevirmek istedik. İnşallah 16 Nisan sonrasında daha güçlü Türkiye için kitaplaştırdığımız ‘Evet ’yorumlarını da Cumhurbaşkanına verdiğimiz destekle göstereceğiz" diye konuştu.    
AK Parti Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Aydın Kahraman ve AK Parti eski Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emre Bekdemir, "Yalnızım" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan için web sitesi kurdular.

 AK Parti Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Aydın Kahraman ve AK Parti eski Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emre Bekdemir, "Yalnızım" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan için web sitesi kurdular.

 

AK Parti Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Aydın Kahraman ve AK Parti eski Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emre Bekdemir, Yeni Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi için Kırşehir’de kurdukları web sitesi ile yeni anayasaya ‘Evet’ diyeceklerini ve düşüncelerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kitap halinde sunacaklarını söylediler.

        

16 Nisan referandumuna az bir süre kala teknik altyapısı tamamlanan web sitesi hakkında açıklamada bulunan Kahraman ve Bekdemir, oluşturulan web sitesinin tarihe tanıklıkta edeceğini ifade etti.
 

 

“Web sitesinde ‘Evet’ düşüncesinde olan herkes Cumhurbaşkanına sesleniyor”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a daha önce de Cumhurbaşkanlığı seçimindewww.tayyiperdoganidestekliyorum.com sitesi açarak destek veren Kahraman ve Bekdemir, 16 Nisan referandumu öncesinde de kurdukları www.yenianayasayaevet.com adlı web sitesi ile Türkiye ve yurt dışındaki seçmeninde düşüncelerini aktardı.

 


“Cumhurbaşkanı yalnız olmadığını aldığı kitapla da görecek”
Cumhurbaşkanı Erdoğan için samimi duyguların yer aldığı web sitesinden alınacak yorumlar, duygu ve düşünceler, kitap ve belgesel olarak hazırlanarak referandumdan hemen sonra Cumhurbaşkanına hediye edilecek.


        

Aynı zamanda, web sitesi üzerinde yer alan numaralara gönderilecek fotoğraf ve video ile görüntülü mesaj da göndererek yorum yapılacağını dile getiren Kahraman, “Web sitemizden yayınladığımız whatsapp numaralarına ve twitter adresimize gönderecekleri videoları da hem yayınlayacağız hem de belgesel tadında Cumhurbaşkanımıza sunacağız. Türkiye’nin gelişimi için her noktada destek verdik. Devletimizin bekası, milletin onuru, geleceğin aydınlığı için Cumhurbaşkanımıza yalnız olmadığını gösterme çabası içerisindeyiz. Cumhurbaşkanımızın yalnızım dediği günden beri içimize işleyen hüznü birlikte yaşamaktayız. Bu hüzün bize ne yapalım da Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu gösterelim düşüncesinden hareketle yorumları kitaplaştırmak, görüntüleri belgesele çevirmek istedik. İnşallah 16 Nisan sonrasında daha güçlü Türkiye için kitaplaştırdığımız ‘Evet ’yorumlarını da Cumhurbaşkanına verdiğimiz destekle göstereceğiz" diye konuştu.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.