Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cumhuriyet'in 96. Yılı Ürgüp’te büyük bir coşku içinde kutlandı

İLÇELER 29.10.2019 - 14:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Cumhuriyet'in 96. Yılı Ürgüp’te büyük bir coşku içinde kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları sabah 09.30’da ilçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı’nın tebrikleri kabulüyle başladı.
  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları sabah 09.30’da ilçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı’nın tebrikleri kabulüyle başladı.   Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü yapıldıktan sonra Protokol üyeleri Cumhuriyet Meydanına geçerek halkın ve öğrencilerin bayramını kutlamasıyla devam etti.   İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün öğrenciler ve vatandaşların Bayramını kutlamalarından sonra İstiklal Marşı’nın okunmasıyla kutlamalar devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kaymakam Mehmet Maraşlı yaptı.   İlçe Kaymakamının konuşmasından sonra Türkan Diker İlkokulu Halk Oyunları ekibi gösterilerini sundu. Şiirlerin okunmasıyla devam eden Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarında Müzik Öğretmeni Cemile Metin mini bir konser verdi. Cumhuriyet Bayramı konulu etkinliklerde dereceye giren öğrencilere Kaymakam Maraşlı, Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ve Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Yüksel’in ödüllerini vermesiyle geçit töreni ile kutlamalar sona erdi.   Resim sergisi açıldı                        Ürgüp Özdemir Baykal Halk Eğitim Merkezi ve Ürgüp Gençlik Merkezi tarafından Turgut Özal Kültür Merkezinde İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ile protokol mensuplarının katılımıyla resim sergisi açılışı yapıldı.  
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları sabah 09.30’da ilçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı’nın tebrikleri kabulüyle başladı.

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları sabah 09.30’da ilçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı’nın tebrikleri kabulüyle başladı.

 

Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü yapıldıktan sonra Protokol üyeleri Cumhuriyet Meydanına geçerek halkın ve öğrencilerin bayramını kutlamasıyla devam etti.

 

İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün öğrenciler ve vatandaşların Bayramını kutlamalarından sonra İstiklal Marşı’nın okunmasıyla kutlamalar devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kaymakam Mehmet Maraşlı yaptı.

 

İlçe Kaymakamının konuşmasından sonra Türkan Diker İlkokulu Halk Oyunları ekibi gösterilerini sundu. Şiirlerin okunmasıyla devam eden Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarında Müzik Öğretmeni Cemile Metin mini bir konser verdi. Cumhuriyet Bayramı konulu etkinliklerde dereceye giren öğrencilere Kaymakam Maraşlı, Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ve Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Yüksel’in ödüllerini vermesiyle geçit töreni ile kutlamalar sona erdi.

 

Resim sergisi açıldı                       

Ürgüp Özdemir Baykal Halk Eğitim Merkezi ve Ürgüp Gençlik Merkezi tarafından Turgut Özal Kültür Merkezinde İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ile protokol mensuplarının katılımıyla resim sergisi açılışı yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.