Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CUMHURİYET KONSERİ İLGİYLE İZLENDİ

KÜLTÜR-SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2013 - 09:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CUMHURİYET KONSERİ İLGİYLE İZLENDİ

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Nevşehir Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korosu solistleri, sevilen şarkı ve türküleri seslendirdiler. Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında organize edilen Cumhuriyet Konseri’nde , saz sanatçılarının eşliğinde sahne alan solistler ,profesyonel sanatçılara adeta taş çıkarttılar. Yaklaşık 1.5 saat süre ile devam eden konser vatandaşlarda ilgiyle izledi.
Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Nevşehir Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korosu solistleri, sevilen şarkı ve türküleri seslendirdiler.

Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında organize edilen Cumhuriyet Konseri’nde , saz sanatçılarının eşliğinde sahne alan solistler ,profesyonel sanatçılara adeta taş çıkarttılar.

Yaklaşık 1.5 saat süre ile devam eden konser vatandaşlarda ilgiyle izledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.