Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cumhuriyet Meydanında 5 Adet İşyeri İhale ile satılacak

İLÇELER 05.11.2019 - 21:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Cumhuriyet Meydanında 5 Adet İşyeri İhale ile satılacak

Ürgüp’ün en merkezi noktası olan Cumhuriyet Meydanındaki 5 adet işyeri, Ürgüp Belediyesi tarafından satışı yapılmak üzere ihaleye çıkartıldı.
Ürgüp’ün en merkezi noktası olan Cumhuriyet Meydanındaki 5 adet işyeri, Ürgüp Belediyesi tarafından satışı yapılmak üzere ihaleye çıkarıldı. İhale; 13 Kasım 2019 Çarşamba günü saat 10:30’dan itibaren 10’ar dakika ara ile belediye encümeni huzurunda Belediye Meclis toplantı salonunda yapılacak. İşyerlerinin; ihalenin ardından 800 bin TL ile 2 Milyon 250 bin TL arasında değişen fiyatlarla ihaleye çıkarılan satış bedelleri, yarısı peşin, kalan yarısı da 6 ay içerisinde ödenebilecek. Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden, satışı yapılacak işyerlerinin tapu devirlerinin taksitlerin ödenmesi tamamlandığında ya da peşin ödeme yapıldığında 3 ay içerisinde devir işlemlerinin yapılacağı belirtildi.  İhaleye ait özel şartname dosyasının her gün mesai saati içerisinde Ürgüp Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünde görülebileceği ifade edildi.  
Ürgüp’ün en merkezi noktası olan Cumhuriyet Meydanındaki 5 adet işyeri, Ürgüp Belediyesi tarafından satışı yapılmak üzere ihaleye çıkartıldı.


Ürgüp’ün en merkezi noktası olan Cumhuriyet Meydanındaki 5 adet işyeri, Ürgüp Belediyesi tarafından satışı yapılmak üzere ihaleye çıkarıldı.


İhale; 13 Kasım 2019 Çarşamba günü saat 10:30’dan itibaren 10’ar dakika ara ile belediye encümeni huzurunda Belediye Meclis toplantı salonunda yapılacak.


İşyerlerinin; ihalenin ardından 800 bin TL ile 2 Milyon 250 bin TL arasında değişen fiyatlarla ihaleye çıkarılan satış bedelleri, yarısı peşin, kalan yarısı da 6 ay içerisinde ödenebilecek.


Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden, satışı yapılacak işyerlerinin tapu devirlerinin taksitlerin ödenmesi tamamlandığında ya da peşin ödeme yapıldığında 3 ay içerisinde devir işlemlerinin yapılacağı belirtildi. 


İhaleye ait özel şartname dosyasının her gün mesai saati içerisinde Ürgüp Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünde görülebileceği ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.