Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Düzgün’den Belediye Başkanı Ünver’e Teşekkür Plaketi

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2015 - 07:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Düzgün’den Belediye Başkanı Ünver’e Teşekkür Plaketi

Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün, şehir merkezindeki servislerin tek bir çatı altında toplanarak hizmet vermesine öncülük eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür plaketi ve bir çini işlemeli tablo takdim etti. Kapadokya Servisi adı altında bir araya gelen servis sürücülerinin bulunduğu merkezi ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,burada servis sürücüleri ile de bir süre sohbet etti. Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün, şehir merkezindeki servis sürücülerinin ülke geneline örnek oluşturabilecek bir düzeyde bir araya gelerek hizmet üretmelerine önemli katkılar sağlayan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in, birlik içerisinde olunduğunda hizmetin daha standart bir düzeye ulaşabileceğini de kendilerine gösterdiğini belirtti. Düzgün,yapılan bu katkının kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini belirtti. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de şehir merkezinde servis hizmetlerini birlik içerisinde yürütülmesi gerçeğini Türkiye’ye örnek oluşturabilecek bir şekilde daha etkin hale getirdiklerine inandığını belirtti. Ünver, bu alanda çalışma gösteren insanların kendi iç yapılarında oluşturabilecekleri oto kontrol sistemi ile bu alanda verilen hizmetleri daha üst düzeyde ortaya koyabileceklerini kaydetti. Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün daha sonra Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e , odanın teşekkür plaketi ile bir çini işlemeli tablo takdim etti.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün, şehir merkezindeki servislerin tek bir çatı altında toplanarak hizmet vermesine öncülük eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür plaketi ve bir çini işlemeli tablo takdim etti.
Kapadokya Servisi adı altında bir araya gelen servis sürücülerinin bulunduğu merkezi ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,burada servis sürücüleri ile de bir süre sohbet etti.
Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün, şehir merkezindeki servis sürücülerinin ülke geneline örnek oluşturabilecek bir düzeyde bir araya gelerek hizmet üretmelerine önemli katkılar sağlayan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in, birlik içerisinde olunduğunda hizmetin daha standart bir düzeye ulaşabileceğini de kendilerine gösterdiğini belirtti. Düzgün,yapılan bu katkının kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini belirtti.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de şehir merkezinde servis hizmetlerini birlik içerisinde yürütülmesi gerçeğini Türkiye’ye örnek oluşturabilecek bir şekilde daha etkin hale getirdiklerine inandığını belirtti. Ünver, bu alanda çalışma gösteren insanların kendi iç yapılarında oluşturabilecekleri oto kontrol sistemi ile bu alanda verilen hizmetleri daha üst düzeyde ortaya koyabileceklerini kaydetti.
Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün daha sonra Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e , odanın teşekkür plaketi ile bir çini işlemeli tablo takdim etti.
 

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.