Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dadağı'nı sinekler bastı

İLÇELER 24.10.2020 - 09:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Dadağı'nı sinekler bastı

Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Dadağı köyünde ciddi oranda sinek sorunu yaşanıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Dadağı köyünde ciddi oranda sinek sorunu yaşanıyor.     Başta tarımsal ekili arazilerde etkili olan sinek sorununa karşın Tarım İl ve ilce müdürlüğünün desteğini beklediklerini belirten köylüler geçtiğimiz yıllarda pek yaşanmayan sorunun giderilmesi için yardım beklediklerini dile getirdiler.     Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin söz konusu sinek artışına neden olmuş olabileceğini belirten köylüler, ilaçlı mücadelenin zaman geçirilmeden bir an önce yapılmasını istiyor.  
Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Dadağı köyünde ciddi oranda sinek sorunu yaşanıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Dadağı köyünde ciddi oranda sinek sorunu yaşanıyor.  

 

Başta tarımsal ekili arazilerde etkili olan sinek sorununa karşın Tarım İl ve ilce müdürlüğünün desteğini beklediklerini belirten köylüler geçtiğimiz yıllarda pek yaşanmayan sorunun giderilmesi için yardım beklediklerini dile getirdiler.  

 

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin söz konusu sinek artışına neden olmuş olabileceğini belirten köylüler, ilaçlı mücadelenin zaman geçirilmeden bir an önce yapılmasını istiyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.