MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Daha çok tanıtıma ihtiyaçları var

TURİZM 06.11.2020 - 13:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Daha çok tanıtıma ihtiyaçları var

Kapadokya bölgesinin merkezi Nevşehir’deki 2 müze ve bir ören yerinin ziyaretçi fakiri halleri dikkatleri çekiyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya bölgesinin merkezi Nevşehir’deki 2 müze ve bir ören yerinin ziyaretçi fakiri halleri dikkatleri çekiyor.     Bölgenin en çok ziyaretçi çeken ören yeri Göreme Açık Hava müzesi olmaya devam ederken, Derinkuyu ve Kaymaklı yer altı şehirleri bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini cezp etmeyi sürdürdü.     Bölgedeki ören yerleri arasında ücretsiz gezilebilen müze ve ören yerleri arasında Tatlarin Yer altı şehri tanıtımsızlığın kurbanı olmayı sürdürürken bölgedeki en az ziyaretçi çeken ören yeri olmayı sürdürdü. Öte yandan Nevşehir Merkez Müze ve Hacıbektaş Atatürk Evi de ücretsiz gezilebilmesine rağmen Ekim ayının en az turist çeken merkezleri oldular. 
Kapadokya bölgesinin merkezi Nevşehir’deki 2 müze ve bir ören yerinin ziyaretçi fakiri halleri dikkatleri çekiyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya bölgesinin merkezi Nevşehir’deki 2 müze ve bir ören yerinin ziyaretçi fakiri halleri dikkatleri çekiyor.  

 

Bölgenin en çok ziyaretçi çeken ören yeri Göreme Açık Hava müzesi olmaya devam ederken, Derinkuyu ve Kaymaklı yer altı şehirleri bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini cezp etmeyi sürdürdü.  

 

Bölgedeki ören yerleri arasında ücretsiz gezilebilen müze ve ören yerleri arasında Tatlarin Yer altı şehri tanıtımsızlığın kurbanı olmayı sürdürürken bölgedeki en az ziyaretçi çeken ören yeri olmayı sürdürdü. Öte yandan Nevşehir Merkez Müze ve Hacıbektaş Atatürk Evi de ücretsiz gezilebilmesine rağmen Ekim ayının en az turist çeken merkezleri oldular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.