MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Damacananız çanaktan olsun mu?

NEVŞEHİR 17.08.2019 - 13:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Damacananız çanaktan olsun mu?

Havaların ısınmasıyla birlikte biraz olsun serinlemek için gözler buzdolabı ya da soğutucularda muhafaza edilen soğuk içeceklerde.
  NEVŞEHİR(MHA) Havaların ısınmasıyla birlikte biraz olsun serinlemek için gözler buzdolabı ya da soğutucularda muhafaza edilen soğuk içeceklerde. Kapadokya’nın başkenti Nevşehir’deki çanak çömlek atölyelerinde maharetli çanak çömlek ustaları işte bu konuda da vatandaşın imdadına yetişti. Günümüz koşullarında suyu en serin içebileceğiniz çanak damacanalar üreten ustalar üstelik bu ürüne yerleştirdikleri musluklarla vatandaşın kolay bir şekilde serin ve temiz suya ulaşımını sağlıyor. Avanos ilçesindeki çanak çömlek tezgahlarında rahatlıkla bulunabilecek olan çanak damacanalar ilerleyen günlerde Plastik damacanalarla yarışacak görünüyor.
Havaların ısınmasıyla birlikte biraz olsun serinlemek için gözler buzdolabı ya da soğutucularda muhafaza edilen soğuk içeceklerde.

 

NEVŞEHİR(MHA) Havaların ısınmasıyla birlikte biraz olsun serinlemek için gözler buzdolabı ya da soğutucularda muhafaza edilen soğuk içeceklerde.

Kapadokya’nın başkenti Nevşehir’deki çanak çömlek atölyelerinde maharetli çanak çömlek ustaları işte bu konuda da vatandaşın imdadına yetişti.

Günümüz koşullarında suyu en serin içebileceğiniz çanak damacanalar üreten ustalar üstelik bu ürüne yerleştirdikleri musluklarla vatandaşın kolay bir şekilde serin ve temiz suya ulaşımını sağlıyor.

Avanos ilçesindeki çanak çömlek tezgahlarında rahatlıkla bulunabilecek olan çanak damacanalar ilerleyen günlerde Plastik damacanalarla yarışacak görünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.