MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda play-off heyecanı

SPOR 08.03.2020 - 08:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda play-off heyecanı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Nevşehir Belediye Spor, bugün sezonun finali niteliğinde bir maça çıkacak.
  Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Nevşehir Belediye Spor, bugün sezonun finali niteliğinde bir maça çıkacak. Sezonun son karşılaşmasında saat 14.00’da Berlin Döner Antalyaspor’u konuk edecek olan kırmızı beyazlı ekip maçı kazanması durumunda ismini play-off’a yazdıracak.   TVF Kadınlar Voleybol 1. Ligi B Grubunda 11 galibiyet ve 37 puanla 5’inci sırada bulunan Nevşehir Belediye Spor, 12 galibiyet ve 36 puanla 4’üncü sırada bulunan Berlin Döner Antalyaspor ile karşılaşacak. Müsabakayı kazanan takım grupta ilk 4’e kalarak ismini play-off gruplarına yazdıracak.   Sezonun finali olarak değerlendirilen müsabaka Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda saat 14.00’da başlayacak.   Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın da izleyeceği müsabakaya sporseverlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Nevşehir Belediye Spor, bugün sezonun finali niteliğinde bir maça çıkacak.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Nevşehir Belediye Spor, bugün sezonun finali niteliğinde bir maça çıkacak. Sezonun son karşılaşmasında saat 14.00’da Berlin Döner Antalyaspor’u konuk edecek olan kırmızı beyazlı ekip maçı kazanması durumunda ismini play-off’a yazdıracak.

 

TVF Kadınlar Voleybol 1. Ligi B Grubunda 11 galibiyet ve 37 puanla 5’inci sırada bulunan Nevşehir Belediye Spor, 12 galibiyet ve 36 puanla 4’üncü sırada bulunan Berlin Döner Antalyaspor ile karşılaşacak. Müsabakayı kazanan takım grupta ilk 4’e kalarak ismini play-off gruplarına yazdıracak.

 

Sezonun finali olarak değerlendirilen müsabaka Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda saat 14.00’da başlayacak.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın da izleyeceği müsabakaya sporseverlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.