MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Damsa Barajı şenliği iptal edildi

KÜLTÜR-SANAT 31.07.2021 - 14:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Damsa Barajı şenliği iptal edildi

Ürgüp Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilecek Damsa Barajı Şenliği ve tüm etkinlikler ülke genelinde yaşanan yangınlar nedeniyle iptal edildi.
  Ülke genelinde devam eden orman yangınları sebebiyle etkinlikleri ileri bir tarihe ertelediklerini söyleyen Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “Pandemi yasaklarının ardından yenilediğimiz Damsa Barajımızda 8 Ağustos tarihinde hem gurbetçi hemşehrilerimizin ilçemizde olduğu bir dönemde çocuklarımızın gönüllerince eğlenebileceği, ailelerin piknik yapabileceği, bizim yöresel halk oyunlarımızla, Gürcistan’dan gelecek misafirlerimizin gösterileriyle dolu dolu bir gün planlamıştık ama ülkemizde yaşanan yangınlar dolayısıyla, ormanlık alanlarımızdaki olası riskleri engellemek için iptal ettik. Risklerin ortadan kalkması ile ileri bir tarihte organizasyonumuzu tekrar hemşehrilerimizle buluşturmayı düşünüyoruz." Dedi.   HASAN YILMAZ KONSERİ İPTAL EDİLDİ   8 Ağustos Pazar günü Damsa Barajı Şenliğinde sahne alacak sanatçı Hasan Yılmaz konseri de Antalya Manavgat, Osmaniye, Adana gibi ülkemizin dört bir yanında yaşanan yangın felaketleri nedeniyle iptal edildi.
Ürgüp Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilecek Damsa Barajı Şenliği ve tüm etkinlikler ülke genelinde yaşanan yangınlar nedeniyle iptal edildi.

 

Ülke genelinde devam eden orman yangınları sebebiyle etkinlikleri ileri bir tarihe ertelediklerini söyleyen Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “Pandemi yasaklarının ardından yenilediğimiz Damsa Barajımızda 8 Ağustos tarihinde hem gurbetçi hemşehrilerimizin ilçemizde olduğu bir dönemde çocuklarımızın gönüllerince eğlenebileceği, ailelerin piknik yapabileceği, bizim yöresel halk oyunlarımızla, Gürcistan’dan gelecek misafirlerimizin gösterileriyle dolu dolu bir gün planlamıştık ama ülkemizde yaşanan yangınlar dolayısıyla, ormanlık alanlarımızdaki olası riskleri engellemek için iptal ettik. Risklerin ortadan kalkması ile ileri bir tarihte organizasyonumuzu tekrar hemşehrilerimizle buluşturmayı düşünüyoruz." Dedi.

 

HASAN YILMAZ KONSERİ İPTAL EDİLDİ

 

8 Ağustos Pazar günü Damsa Barajı Şenliğinde sahne alacak sanatçı Hasan Yılmaz konseri de Antalya Manavgat, Osmaniye, Adana gibi ülkemizin dört bir yanında yaşanan yangın felaketleri nedeniyle iptal edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.