Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Defterdar Taş, Belediye Başkanı Ünver'i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 26.02.2018 - 11:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Defterdar Taş, Belediye Başkanı Ünver'i Ziyaret Etti

Nevşehir İl Defterdarı Orhan Taş beraberindeki bir heyet ile birlikte 29. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.
  Gelir Müdür Vekili Muhsin Özkan, Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Kemal Uygun, Milli Emlak Müdürü Ahmet Kurşun, Muhasebe Müdürü Harun Çelik, Muhakemet Müdür Vekili Nurdan Çüçen ve Personel Müdür Vekili Ayhan Mert’in de hazır bulunduğu ziyarette, İl Defterdarı Orhan Taş, Belediye Başkanı Ünver’e çiçek takdiminde bulundu.   Vergi bilincinin toplumun tüm kesimleri tarafından algılanması ve vergi ödemelerinin eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesini yaygın hale getirilmesini amaçlayan Vergi Haftası’nın bu yıl 29. sunun düzenlendiğini söyleyen İl Defterdarı Orhan Taş, verginin toplumsal kalkınma ve büyüme başta olmak üzere her alanda sağlanacak gelişmedeki rolünün tüm kesimlere benimsetilmesi için azami gayret gösterdiklerini söyledi. Taş, vergi konusunda son yıllarda toplumda önemli bir bilincin oluştuğu Nevşehir’de, küçük yaşlardan itibaren vergi bilincinin geliştirilmesi için okullarda, Vergi Haftası kutlamaları kapsamında bir dizi etkinliklerin düzenlendiğini belirtti.   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de 29. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde gerçekleşen ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Ünver, verginin Türkiye’nin hedeflediği büyüme kriterlerine ulaşma yönünde vazgeçilmez bir değer olduğunun tüm toplum genelinde yaygın bir düşünce olarak ele alınması gerektiğine inandığını kaydetti.
Nevşehir İl Defterdarı Orhan Taş beraberindeki bir heyet ile birlikte 29. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

 

Gelir Müdür Vekili Muhsin Özkan, Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Kemal Uygun, Milli Emlak Müdürü Ahmet Kurşun, Muhasebe Müdürü Harun Çelik, Muhakemet Müdür Vekili Nurdan Çüçen ve Personel Müdür Vekili Ayhan Mert’in de hazır bulunduğu ziyarette, İl Defterdarı Orhan Taş, Belediye Başkanı Ünver’e çiçek takdiminde bulundu.

 

Vergi bilincinin toplumun tüm kesimleri tarafından algılanması ve vergi ödemelerinin eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesini yaygın hale getirilmesini amaçlayan Vergi Haftası’nın bu yıl 29. sunun düzenlendiğini söyleyen İl Defterdarı Orhan Taş, verginin toplumsal kalkınma ve büyüme başta olmak üzere her alanda sağlanacak gelişmedeki rolünün tüm kesimlere benimsetilmesi için azami gayret gösterdiklerini söyledi. Taş, vergi konusunda son yıllarda toplumda önemli bir bilincin oluştuğu Nevşehir’de, küçük yaşlardan itibaren vergi bilincinin geliştirilmesi için okullarda, Vergi Haftası kutlamaları kapsamında bir dizi etkinliklerin düzenlendiğini belirtti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de 29. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde gerçekleşen ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Ünver, verginin Türkiye’nin hedeflediği büyüme kriterlerine ulaşma yönünde vazgeçilmez bir değer olduğunun tüm toplum genelinde yaygın bir düşünce olarak ele alınması gerektiğine inandığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.