Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Değerli Öğretmenim projesi devam ediyor

EĞİTİM 09.11.2019 - 13:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Değerli Öğretmenim projesi devam ediyor

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Vakfı işbirliği ile "Değerli Öğretmenim" projesi kapsamında öğrenci ve öğretmen eğitimleri devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Vakfı işbirliği ile "Değerli Öğretmenim" projesi kapsamında öğrenci ve öğretmen eğitimleri devam ediyor.   Bu kapsamda Nevşehir Merkez, Acıgöl, Ürgüp ve Derinkuyu'da görev yapan öğretmenlerimize yönelik "Sosyal Girişimcilik" ve "İnovasyon" eğitimlerinin yanı sıra lise öğrencilerimize yönelik "Sosyal Girişimcilik" eğitimleri düzenlendi.   Eğitimde; inovasyonun tanımı, değişime ayak uydurmak ve rekabet içinde kaybolmamak için yenilenmenin önemi, inovasyon süreci, strateji belirleme ve geliştirme, Ar-Ge çalışmalarının önemi, farklı inovasyon örnekleri ve yöntemleri ile ilgili örneklerin verildiği eğitimin sonunda öğretmenlerimize katılım belgesi verildi.   Eğitime katılan öğretmenlerimiz , 'İnovasyon "eğitimlerinden oldukça faydalandıklarını, mesleki gelişimleri açısından güzel bir eğitim olduğunu ifade ettiler. Ayrıca, böyle bir eğitimin İlimizde düzenledikleri için Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü ile Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı'na teşekkür ederek eğitimlerin devamını beklediklerini belirttiler.   5 gün süren eğitimlerde 405 öğretmen ve 500 öğrenciye eğitim verildi. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, eğitimin gerçekleştirilmesine yönelik memnuniyetini dile getirerek katkılarından dolayı Anadolu Vakfı yöneticilerine teşekkür etti. Eğitim seminerlerinde, katılımcılara "Katılım Belgesi" verildi.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Vakfı işbirliği ile "Değerli Öğretmenim" projesi kapsamında öğrenci ve öğretmen eğitimleri devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Vakfı işbirliği ile "Değerli Öğretmenim" projesi kapsamında öğrenci ve öğretmen eğitimleri devam ediyor.

 

Bu kapsamda Nevşehir Merkez, Acıgöl, Ürgüp ve Derinkuyu'da görev yapan öğretmenlerimize yönelik "Sosyal Girişimcilik" ve "İnovasyon" eğitimlerinin yanı sıra lise öğrencilerimize yönelik "Sosyal Girişimcilik" eğitimleri düzenlendi.

 

Eğitimde; inovasyonun tanımı, değişime ayak uydurmak ve rekabet içinde kaybolmamak için yenilenmenin önemi, inovasyon süreci, strateji belirleme ve geliştirme, Ar-Ge çalışmalarının önemi, farklı inovasyon örnekleri ve yöntemleri ile ilgili örneklerin verildiği eğitimin sonunda öğretmenlerimize katılım belgesi verildi.

 

Eğitime katılan öğretmenlerimiz , 'İnovasyon "eğitimlerinden oldukça faydalandıklarını, mesleki gelişimleri açısından güzel bir eğitim olduğunu ifade ettiler. Ayrıca, böyle bir eğitimin İlimizde düzenledikleri için Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü ile Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı'na teşekkür ederek eğitimlerin devamını beklediklerini belirttiler.

 

5 gün süren eğitimlerde 405 öğretmen ve 500 öğrenciye eğitim verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, eğitimin gerçekleştirilmesine yönelik memnuniyetini dile getirerek katkılarından dolayı Anadolu Vakfı yöneticilerine teşekkür etti. Eğitim seminerlerinde, katılımcılara "Katılım Belgesi" verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.