Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Demir, Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesindeydi

EĞİTİM 06.11.2019 - 15:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Demir, Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesindeydi

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, beraberinde Şube Müdürü Ramazan Bıyıklıoğlu ile birlikte Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, beraberinde Şube Müdürü Ramazan Bıyıklıoğlu ile birlikte Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret etti.   Okul idarecilerinden eğitim-öğretim ve okulda yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğretmenler odasında öğretmenler ile bir araya geldi.   Öğle yemeğinde pansiyonda konaklayan öğrencilerle birlikte öğlen yemeği sırasında onlarla sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Demir, öğrencilere sorunlarının olup olmadığı konusunda bilgi aldı.
Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, beraberinde Şube Müdürü Ramazan Bıyıklıoğlu ile birlikte Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, beraberinde Şube Müdürü Ramazan Bıyıklıoğlu ile birlikte Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret etti.

 

Okul idarecilerinden eğitim-öğretim ve okulda yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğretmenler odasında öğretmenler ile bir araya geldi.

 

Öğle yemeğinde pansiyonda konaklayan öğrencilerle birlikte öğlen yemeği sırasında onlarla sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Demir, öğrencilere sorunlarının olup olmadığı konusunda bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.